For nylig blev der taget hul på 5. sæson af tv-serien “True Blood” på de danske tv-kanaler C More Series og C More Series HD. Serien, som bl.a. er produceret af Alan Ball (“American Beauty”), foregår i en alternativ virkelighed, hvor mennesker og vampyrer lever side om side.

I serien medvirker ikke blot stjerner som Anna Paquin (“The Piano”) og svenske Alexander Skarsgård (“Battleship”), men også den danske, 22-årige skuespiller Allan Hyde, som i serien spiller den 2.000 år gamle blodsuger Godric.

Filmz TV mødte forleden Hyde i København, hvor vi talte med den unge, ambitiøse skuespiller om hans arbejde i “True Blood” samt hans indsats i Kaspar Munks nye ungdomsfilm, “You & Me Forever”, og tilværelsen i Hollywood.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Riqon 8 år siden

Har ikke set noget som helst han har lavet (og de afsnit jeg har set af "True Blood" fængede mig ikke), men ønsker ham da alt held og lykke med at "smede mens jernet er varmt". Hyggeligt interview.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 Lilleby 8 år siden

Han er ellers med i en række udmærket kortfilm, som for det meste er et kig værd.
Gravatar

#3 Nothinunik 8 år siden

Jeg vidste faktisk slet ikke han var dansker, har altid troet han var nordmand.. Men det var allerede en af mine ynglings karakterer i serien,
det var sgu nederen da han døde i serien :(

efter at have set den nyeste sæson tror jeg ikke han kommer tilbage.. Det bliver i hvert fald i meget små flashbacks hvis det er..


Men fedt lige at høre lidt af hans historie og oplevelse af det hele :)

[spoilertag indsat af red.]

Skriv ny kommentar: