McNulty, Omar og Bubbles får en ordentlig make-over til efteråret. HBO planlægger nemlig at lave en opdateret og renset udgave af deres mesterværk ”The Wire”, som kørte fra 2002 til 2008. Det skriver Variety.

Se også: Basketball-stjernen Lebron James producerer komedieserie

Tv-serien er optaget i 4:3 formatet frem for det nutidige 16:9 format, og det er dét HBO vil rette op på. Ifølge kilder tæt på HBO er selskabet nu i gang med at rense originalmaterialet op samt at forbedre seeroplevelsen på en række andre fronter.

Det er endnu uvist, om HBO vælger at indscanne materialet igen for derefter at skabe en helt ny udgave, eller om de blot vil opskalere den allerede eksisterende udgave.

Hvornår de nye HD-udgaver af “The Wire” kan streames via HBO, er endnu uvist.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 keen 9 år siden

Vigtigt. Bedste serie nogensinde. <3
Gravatar

#2 Metallan 9 år siden

Fantastisk serie. Bliver meget spændende at se resultatet af restoreringen. Jeg håber da at den udkommer på bluray også.
Gravatar

#3 Graversen 9 år siden

Så må jeg hellere skynde mig at få set serien via HBO Nordic, inden de klipper en større del af skærmbilledet ud. Serien er nemlig optaget i 4:3, så der er ret åbenlyst, hvordan de vil konvertere den til 16:9. Skaberen bag serien har også længe meldt ud, at det er meningen serien skal ses i 4:3, for det giver den en mere realistisk oplevelse.
Who else's opinion would it be?

Skriv ny kommentar: