Den første “The Witcher”-prequel-serie “Blood Origin” har langt om længe fået sin premieredato, og vi skal heldigvis ikke vente alt for længe på et gensyn med Netflix’ fabelagtige fantasyverden.

Ganske ligesom de første to sæsoner af den Henry Cavill-ledte serie, hvis tredje sæson i øjeblikket er under udvikling, får vi “The Witcher: Blood Origin” lige til juletid. Prequel-serien får nemlig premiere på Netflix den 25. december, har streamingtjenesten selv afsløret.

Læs også: “Netflix offentliggør ‘The Witcher’ Sæson 3-produktionsstart og -plotdetaljer”

Den nye serie finder sted i en tid uden witchers, 1200 år inden handlingerne i “The Witcher”. Serien fortæller historien om, hvordan den første witcher blev skabt og giver os samtidig fortællingen om den forhistoriske elverbefolkning inden dens fald.

“Blood Origin” er en fire episoder lang miniserie, der tæller skuespillere som “Everything Everywhere All at Once”-stjernen Michelle Yeoh, “Beauty and the Beast”-skuespiller Sophia Brown, “Into the Badlands”-skuespiller Laurence O’Fuarain og den Oscar-nominerede “Good Will Hunting”-skuespiller Minnie Brown.

“The Witcher”-showrunner Lauren Schmidt Hissrich og Declan de Barra, der har skrevet flere af originalseriens episoder, er skaberne bag “Blood Origin”, som er baseret på verdenen, bøgerne og fortællingerne skabt af Andrzej Sapkowski.

Sammen med seriens premieredato har vi også fået en ny poster, som du kan se herunder.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: