Thomas Haden Church, James Purefoy og Mark Strong har sluttet sig til Disneys sci-fi-eventyr “John Carter of Mars”, der er baseret på Edgar Rice Burroughs’ fortællinger.

Taylor Kitsch har i filmen titelrollen, mens Lynn Collins spiller Prinsessen af Mars, og Willem Dafoe medvirker som Mars-krigeren Tars Tarkas.

På rollelisten finder man også Samantha Morton, Dominic West og Polly Walker.

Thomas Haden Church skal spille den ambitiøse og ondskabsfulde Thark-kriger Tal Hajus, mens James Purefoy har fået rollen som Xavarian-kaptajnen Kantos Kan. Mark Strong spiller Matai Shang, der hersker over Thems og har en slags gudestatus.

“John Carter of Mars”-bøgerne omhandler en borgerkrigsofficer fra Virginia, som transporteres til Mars, hvor han bliver holdt fanget af de vilde grønne mænd fra Thark. Det lykkes ham dog at undslippe og blive den største kriger nogensinde, gifte sig med den smukke Dejah Thoris, stifte familie og begive sig ud på en lang række eventyr.

Andrew Stanton (“Wall•E”) skal stå for instruktionen på det nye projekt, der er planlagt som en trilogi. Den første film vil blive baseret på bogen “A Princess of Mars”.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Blacksanta 14 år siden

Kender overhovedet ikke historien, men det lyder godt nok... Sindsygt fesent? :)
Gravatar

#2 evermind 14 år siden

Jeg glæder mig sgu til det her! Jeg var ret vild med tegneserierne som barn, og at Alan Moore har valgt at referere universet og bruge John Carter og tharkerne i anslaget til The League of Extraordinary Gentlemen vol. 2 tager jeg som en anbefaling af bøgerne også. :)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#3 keitel 14 år siden

Ja, har da nogle af de gamle tegenserier endnu, synes faktisk de var ret uhyggelige som barn, så ved ikke lige hvor fedt jeg synes det er at Disney laver Filmen(ne)

Skriv ny kommentar: