De ejes begge af Disney. Marvel Studios og Lucasfilm administrerer to af Hollywoods mest værdifulde franchises. “Thor: Ragnarok”-instruktør Taika Waititi er dog ikke i tvivl om, hvor han hører hjemme: Altid Marvel over “Star Wars”.

Se også: Alle de amerikanske anmeldere elsker “Thor: Ragnarok” – undtagen én…

Den prioritering skyldes, at den humor-fokuserede Waititi simpelthen ikke tror på, at Lucasfilm ville give en som ham plads:

”Lige den franchise virker virkelig vanskelig. Der er ikke meget plads til sådan en som mig. Dens snævre kanon, tonen har altid været selvhøjtidelig i ‘Star Wars’, hvorimod Marvel-filmene – ligesom de tegneserier, de udspringer fra –
varierer voldsomt fra stort drama til lavkomik,”
siger Taika Waititi til New York Times.

Det har Waititi givet vis ret i. Det komiske makkerpar Phil Lord og Chris Miller forsøgte nemlig springet fra gakket komik i “21 Jump Street” til “Solo: A Star Wars Story”.

Men den gik som bekendt ikke. Lord og Miller ville indføre en mere afslappet og uhøjtidelig stil til “Star Wars”-universet – det fik dem fyret.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Justin 5 år siden

"Waititi simpelthen ikke tror på, at Lucasfilm ville give en som ham plads:"
"det fik dem fyret. "

Eftersom Lucasfilm har fyret ham, så er det jo afprøvet, og har derfor ikke så meget med tro af gøre mere ?

burde det så ikke være
- "Waititi ved at Lucasfilm ville give en som ham plads:" -
Gravatar

#2 Johnny42 5 år siden

Her er så tydeligvis tale om en person, der ikke forstår Star Wars universet, så det er kun godt at han ikke har lyst til at instruere en Star Wars film.

Og det der fik Lord og Miller fyret var ikke selve tonen i filmen, men gik mere specifik på portrætteringen af Han Solo. Når man har en etableret person som er på en måde når han bliver spillet af Harison Ford, så hjælper det altså ikke at lave fuldstændig om på karakteren og få en Ace Venture gooofy karakter.

Skriv ny kommentar: