“Thor: Ragnarok”-instruktør Taika Waititi fortsætter i MCU – på bekostning af “Akira”.

Han stod bag én af de mest roste MCU-film til dato – “Thor: Ragnarok” med Thor og Hulk.

Nu har Taika Waititi underskrevet en ny aftale med Marvel Studios om at skrive og instruere “Thor 4”, skriver The Hollywood Reporter.

Det forventes, at Chris Hemsworth vender tilbage i rollen som Thor, som han senest spillede i “Avengers: Endgame”.

Taika Waititis nye MCU-aftale sker dog på bekostning af en anden storfilm.

Warner Bros. har sat manga-filmatiseringen “Akira” på pause på ubestemt tid.

Waititi var tilknyttet “Akira”, der var sat til premiere i 2021, men det projekt kolliderer nu med produktionen af “Thor 4”.

Warner Bros. håber dog, at Waititi har lyst til at fortsætte med “Akira” efter “Thor 4”.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

well gode nyheder han laver thor 4, da det virkelig er en af dem hvor 3eren nåede helt nye højder....trist at akira er sat på hold, men tja de har jo heller ikke haft stort held med den slags filmatiseringer :(
Gravatar

#2 Gottschalck 3 år siden

OBS! MINOR SPOILER NEDENFOR!

Yes, yes, yes, så godt et match, hvis man spørger mig! :)

Jeg glæder mig til at se, hvordan det i så fald udvikler sig - specielt med den udviklingen, der fandt sted i triologien, men også med tanke på efterspillet af Endgames portrættering af Thor.

Har I andre nogle gode tanker om, hvad der mon sker med Thor fremadrettet? Han har jo videregivet Asgard og er på tur med asgardians.
Gravatar

#3 Gorman 3 år siden

#2 tja, det afhænger af de fremtidige universer og retninger i MCU. Tegneseriemæssigt er han jo med i væld af historier både på jorden og i det intergalaktiske. Så ...only time can tell :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

Okay.

For mig er de film bare blevet dårligere og dårligere.
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#2 uha det kan gå så mange veje....tror først rigtig vi kan sige mere om thor 4 når det bliver offentliggjort hvilke film der kommer hvornår, for hvis thor 4 kommer før guardians 3 er de så med i thor eller har han droppet dem ? hvem ved...men rum eventyr bliver det helt sikkert....tror han er færdig med jorden :D
Gravatar

#6 Dalgaard 3 år siden

Den bedste nyhed der er kommet siden End Game startede i biffen !
Gravatar

#7 Sjølle 3 år siden

Wtf!!? Uagtet at jeg ELSKER Marvel-filmene, mere eller mindre alle sammen, og jeg glæder mig vildt over Thor 4, så er jeg fandme også ked af at Akira er sat på pause... og måske ikke bliver til noget? Jeg var sindsyg spændt på at se hvad de kunne få ud af den. Det kunne selvfølgelig sagtens blive lort, men det kunne også have blevet super fedt! Jeg skulle nok være blevet godt underholdt, for jeg kunne også lide Ghost In The Shell, selvom den blev lige lovligt “actionficeret” ifht. den originale, og selvom den ikke just fik de varmeste reaktioner. Så øv og pis også.
Gravatar

#8 Gottschalck 3 år siden

#3, #5

Jeg har aldrig fået taget mig sammen til at læse de mange tegneserier, så jeg er ikke så meget inde i, hvilke forskellige storylines, der er at gøre godt med. Men ingen tvivl om, tænker jeg, at de nok skal blande noget originalt sammen med noget tegneseriemæssigt.
Gravatar

#9 Mejse 3 år siden

#8 bestemt, de bruger jo gerne tegneserierne som grundlag, og så bygger de selv noget op ud fra det, har fungeret ganske godt for dem :)
Gravatar

#10 CaGoDa 3 år siden

og det bliver den første MCU karakter der får sin fjerde film.

Skriv ny kommentar: