Et rekord-stort antal Marvel-helte kæmper om skærmtiden i “Avengers: Infinity War”. Thor og Thanos er dog dem, der vinder den kamp.

Der er 67 karakterer med i “Avengers 3”. Blandt andre Iron Man, Captain America, Hulk, Black Panther, Star-Lord, Doctor Strange, Spider-Man, Black Widow, Falcon, Vision, Scarlet Witch, The Winter Soldier, War Machine, Ant-Man og Hawkeye for bare at nævne nogle stykker.

De får dog ikke fordelt skærmtiden ligeligt imellem sig. De fleste minutter går nemlig til skurken Thanos og tordenguden Thor:

”Thanos har en stor del af skærmtiden, og jeg tror, at du vil synes, at Thor har en virkelig interessant rolle i filmen. Han har ikke været i front for de andre ‘Avengers’-film, men han har en meget vigtig rolle i den her film. Så det må blive Thanos og Thor,” siger “Avengers 3”-instruktør Joe Russo til Fandango.

Alt tyder dog på, at der vil blive tyndet ud i det mange, mange Marvel-helte i den kommende “Avengers”-film.

Således lover Hulk-skuespilleren Mark Ruffalo, at publikum kommer til at forlade “Avengers: Infinity War” med tårer i øjnene.

“Avengers: Infinity War” får dansk premiere d. 25. april.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Bachone 3 år siden

de havde jo os lovet at "skurken" vil være i centrum. Men det er jo nok fordi han på sin vis er helten som bare vil have opryddet lidt i et overfyldt universe. ;)
Gravatar

#2 SverriJ 3 år siden

67 karakterer? Det var satme da også en del.
Gravatar

#3 Miko86 3 år siden

mit gæt er a Thor nakker Thanos med the godblast
Gravatar

#4 Gorman 3 år siden

# 3 jeg tror umiddelbart mere på at Thanos overlever til den sidste Avengers film i 2019. Mon ikke Marvel vil udnytte ham fuldt ud?
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 spedisci 3 år siden

#4 Helt enig. Jeg forestiller mig, at en eller flere prominente helte bliver aflivet af Thanos hen mod slutningen af Avengers 3, så der er maksimalt suspense mode 4'eren. Ud over de prominente helte, tror jeg også et par sidekicks kunne (bør?) lade livet i denne eller næste film.
Gravatar

#6 Geekalot 3 år siden

Thanos dør ikke. Han er hvert fald med gentagende gange i Marvel.
Gravatar

#7 Gorman 3 år siden

#6 ja, men filmene følger jo ikke tegneseriernes oplæg. I så fald vælger Thanos at blive bondemand efter at være nedkæmpet i Infinity krigen :))
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 Mejse 3 år siden

han dør ikke i den første det må da være ret sikkert, men han dør nok i den anden og kommer ikke tilbage, kan ikke forstille mig at kører videre med ham som the big baddie er en god ide, når de slutter fase 4 medmindre han bliver ualmindeligt populær selvfølgelig så er alt muligt.
Gravatar

#9 Miko86 3 år siden

tja Thor dør nok heller ikke...kunne endelig forstille mig det Ironman cap og måske Hulk dør...men nu må vi jo se

Skriv ny kommentar: