Young Adult-bogserien fortsætter med sine cinematiske gengivelse af en dystopisk verden fascineret af kamp, krig og reality. En ny trailer viser, hvad der er på spil.

Stoltheden forsøger at trumfe død og latterliggørelse i den seneste trailer til “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes”. Denne prequel-serie tager udgangspunkt i en periode af det fiktive samfund Panems historie, hvor distrikterne kæmpede mod den siddende regering. Allerede i protagonisten Lucy Gray Bairds henkastede buk for et publikum kan vi mærke vreden, som driver hende mod sejr i den første udgave af “The Hunger Games”.

I traileren introduceres også de to perspektiver på mennesket, som driver både oprører og regering frem mod deres mål. Det er en fortælling om, hvorvidt mennesker i bund og grund er gode; eller blot egoister fikseret på overlevelse. Der er ingen nuancer præsenteret i historien om overlevelse, men måske viser det endelige produkt en anden fortælling.

Den 17. november får “The Ballad of Songbirds & Snakes” verdenspremiere. Filmen er instrueret af Francis Lawrence (“I Am Legend”), og manuskriptet er skrevet af Michael Lesslie (“Assassin’s Creed”) og Michael Arndt (“Star Wars: The Force Awakens”).Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: