Keanu Reeves fylder det meste af den første plakat til John Wicks næste action-fyldte eventyr, men det er ikke kun lejemorderen, der fortjener opmærksomhed.

Tiden er ved at løbe ud for John Wick – i hvert fald når man ser på den nye “John Wick: Chapter 4”-plakat.

Lejemorderen, der som altid er klædt upåklageligt, har nemlig fået skiftet sit slips ud med et timeglas. Dog er det i bedste “John Wick”-facon ikke sand, men kugler der tæller sekunder, hvilket sandsynligvis er en metafor for den opgave, som filmens trailer afslørede, at Wick kommer til at stå over for.

Du kan se traileren til “John Wick: Chapter 4” lige her.

Her har han nemlig indtil solopgang til at gøre det af med en modstander – sandsynligvis Bill Skarsgårds Marquis de Gramont. Hvis ikke det lykkes, står han selv for skud.

Billede

Sammen med Reeves og Skarsgård kan vi glæde os til at se både Ian McShane, Lance Reddick og Laurence Fishburne gøre comeback, mens vi blandt de nytilkomne finder Hiroyuki Sanada (“The Last Samurai”), Clancy Brown (“The Shawshank Redemption”) og Donnie Yen (“Ip Man”).

Chad Stahelski er endnu engang instruktør, mens Shay Hatten (“John Wick: Chapter 3 – Parbellum”) og Michael Finch (“Predators”) har stået for filmens manus.

“John Wick: Chapter 4” får premiere den 23. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: