Traileren til Luca Guadagninos kommende romantiske horrorfilm “Bones and All” teaser en skræmmende kannibalistisk kærlighedsfortælling.

Guadagnino genforenes i “Bones and All” med sin “Call Me by Your Name”-stjerne Timothée Chalamet, og instruktøren fortsætter i horrorgenren efter hans 2018-remake af Dario Argentos 1977-film “Suspiria”.

Du kan læse vores anmeldelse af “Call Me by Your Name” lige her.

Til tonerne af Leonard Cohens “You Want It Darker”, følger vi i traileren Chalamet og “Waves”-skuespiller Taylor Russell som de to unge forelskede kannibaler Lee og Maren, der rejser på tværs af 80’ernes USA – til frygt og fortrydelse for den mennesker, de møder på deres vej.

Over for de to unge stjerner spiller “Bridge of Spies”-stjernen Mark Rylance, Chalamets “Call Me By Your Name”-kollega Michael Stuhlbarg, “Moonlight”-skuespiller André Holland og “Boys Don’t Cry”-skuespiller Chloë Sevigny.

Filmen er baseret på Camille DeAngelis’ bog af samme navn og er skrevet af David Kajganich, der også stod bag manuskriptet på Guadagninos “Suspiria” og “A Bigger Splash”.

“Bones and All” får dansk premiere den 24. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: