Star Wars Rogue Squadron / Filmz.dk

Titlen afsløret på næste Star Wars-film – her er instruktøren


“Wonder Woman 1984”-instruktør Patty Jenkins skal instruere “Star Wars: Rogue Squadron”.

Den første Star Wars-film efter “The Rise of Skywalker” bliver historisk.

Med titlen “Star Wars: Rogue Squadron” bliver der tale om den første Star Wars-film efter afslutningen af ‘Skywalker Saga’.

Og så bliver det den første Star Wars-film instrueret af en kvinde i form af DC-instruktør Patty Jenkins.

Jenkins afslører, at “Rogue Squadron” kommer til at fokusere på en gruppe kamppiloter.

Star Wars-fans vil desuden genkende “Rogue Squadron”-titlen fra spillet, der blev udgivet i 1998 til PC, Nintendo 64.

Læs også ‘Derfor droppede “Game of Thrones”-skabere ny Star Wars-trilogi‘.

“Star Wars: Rogue Squadron” får premiere i december 2023.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Squeszh 2 måneder siden

"Jenkins afslører, at “Rogue Squadron” kommer til at fokusere på en kamppilot."

Æhh. Nej. En "Squadron" (Eskadrille) piloter... "Pilots" er flertal, hvis du ikke lige var klar over det...

""The story will follow a new generation of starfighter pilots as they earn their wings and risk their lives in a boundary-pushing, high-speed thrill-ride, and move the saga into the future era of the galaxy.""

Gravatar

#2 Geekalot 2 måneder siden

Kom nu med Swtor...... i stedet for alt muligt ligegyldigt!!!
Gravatar

#3 jonaspvideovidjo 2 måneder siden

Synes det virker mere som endnu en Disney + serie, frem for en decideret spillefilm?!? Disney's prioriteringer forvirrer mig mere for hver dag der går...
Gravatar

#4 Johnny42 2 måneder siden

#2 Jeg synes det der lyder mest interessant er Acolyte serien, der foregår i den sidste tid af High Republic æraen, ca 200 år før episode IV.

Denne kommer til at omhandle the Dark side/dark force users. I star wars er der en gruppering kald Acolytes of the behind, der nævnes i Aftermath trilogien og som ledte efter og samlede på sith artifacts. Der er også Dathomit witches og The sith followers man ser i The Rise of Skywalker, samt The order of Ren og dem der følger Darth Bane' s rule of Two. Så der er mange retninger sådan en serie kan gå i.

Af de 2 spin-offs er det Rangers of the New republic, der lyder mest interessant, især hvis Cara Dune fortsætter i den serie, da hun har gjort det godt i The Mandalorian. Modsat synes jeg ikke om Rosario Dawsons portræt af Ahsoka Tano. Meget kan dog ændres afhængig af hvordan Thrawn flettes ind i historien.

Angående Rogue Squadron, så lyder det mere egnet som serie end film, men nu må vi se hvad det bliver til. Forhåbentlig bliver det ikke så stor skala som mange af de tidligere film. Der behøver ikke være et supervåben med hver gang.

Taika Waititi's film er længere ude i fremtiden selv om han er i gang med at skrive manuskript, men der er også en marvel film han lige skal være færdig med først. Jeg er ikke fan af Thor: Ragnarok, men i Jo-Jo Rabbit fungerede humoren bedre(I hvert fald for mig), og i The Mandalorian sad den lige i skabet.

Og ikke et ord om Rian Johnson. Lader de bare være med at snakke om ham indtil de tror at folk har glemt at de faktisk før premieren på TLJ annoncerede at han skulle stå i spidsen for en ny trilogi.

Skriv ny kommentar: