Nogle af tidens mest omtalte titler er på plakaten, når den københavnske filmfestival CPH:PIX ruller sin lilla løber ud fra 16. – 26. april. Det skriver festivalledelsen i en pressemeddelelse.

De fleste af de mere end 170 film på årets CPH:PIX-program er unikke attraktioner, der kun kan opleves på Københavns nye spillefilmfestival, men der bliver også mulighed for at få smugkig og forpremierer på nogle af de pt. mest roste, internationale film, der lige nu kæmper om de helt store filmpriser rundt om i verden.

Blandt filmene finder man “Mammoth” (instruktion af Lukas Moodysson), “The Wrestler” (instruktion af Darren Aronofsky), “Public Enemy Number One” (instruktion af Jean-François Richet), “Bronson” (instruktion af Nicolas Winding Refn) og “Rachel Getting Married” (instruktion af Jonathan Demme).

De ca. 170 film, der i øvrigt vises, spænder lige fra Chile til Tibet, asiatisk avantgarde til politisk action, socialrealisme og kultfilm – og kredser om temaer lige fra krig, kærlighed, desperation, grænsen mellem fantasi og løgn – til japansk hverdagsliv, familie, svigt og stormende forelskelse.

Derudover introduceres på festivalen en helt ny biografoplevelse med en række 3D-film samt seminarer om de kunstneriske muligheder, man får, når man blander computerspilsteknologi og film.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 x marks the spot 14 år siden

Fedt at 3D-filmene endelig kommer til Danmark. Bli'r spændende at se, om det holder, eller det er en fuser, som sidste forsøg engang i vistnok 80'erne..
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#2 Outbound Sith 14 år siden

"The Wrestler" mere end en måned før den latterligt sene danske premiere-dato? JA TAK!

Den festival har allerede min respekt.
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#3 Zabriskie 14 år siden

#3

Helt enig
Le temps détruit tout

Skriv ny kommentar: