Hvis det blev bestemt, at der skulle komme en efterfølger til sidste års komedie-hit “Tropic Thunder”, så kommer det til at være uden Robert Downey Jr.

”Jeg har på fornemmelsen, at vi stadig ville bringe nogle penge ind, men det ville sikkert ikke være lige så godt,” udtaler han om muligheden for en efterfølger.

Rollen som Kirk Lazarus har ellers indbragt Downey Jr. en Oscar-nominering – den eneste, som filmen fik – men det er ikke nok til at få ham tilbage i rollen. Dog nævner han, at han gerne vil arbejde med Ben Stiller igen, hvis han får chancen.

“Tropic Thunder”, som Ben Stiller både har skrevet, instrueret og medvirker i, formåede at omsætte for over $188 mio. på verdensplan.

I filmen medvirker udover Stiller og Downey Jr. bl.a. Jack Black, Nick Nolte, Steve Coogan, Danny McBride og Tom Cruise.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 tiany 15 år siden

Fornuftigt - heller lave noget nyt end at tjene penge på det gamle!
Valar morghulis
Gravatar

#2 filmz-Kadann 15 år siden

Downey Jr. kunne jo også risikere at forvandle sig til Martin Lawrence, hvis han bliver ved med at klæde sig ud som neger.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 Nukleon 15 år siden

Han kunne jo klæde sig ud som en asiat eller en latino, figuren han egentlig spiller skal jo forestille den helt ekstreme method actor, så måske noget helt andet syret skuespillerstuff
Gravatar

#4 mr gaijin 15 år siden

En fortsættelse? Hvorfor ikke bare lave remaket med det samme.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 filt 15 år siden

#4, vi skal først have sequel, prequel og spinoff til en af de to.
"Let the universe howl in despair, for I have returned..." - Lord Darkseid
Gravatar

#6 Morpheus 15 år siden

Det er squ helt i orden, han ikke vil lave en eventuel efterfølger. Jeg synes den første var en kanon fed film, men den vil være bedst som stand-alone.
Gravatar

#7 Petrescu 15 år siden

Tak, Robert. Jeg tilhører den minoritet som fandt Tropic Thunder uhyre tandløs, usjov og i dén grad noget man har set før og bedre.
Gravatar

#8 filmzkim 15 år siden

Dog nævner han, at han gerne vil arbejde med Ben Stiller igen, hvis han får chancen.

Vil han da ikke arbejde sammen med Jack Black igen?
Gravatar

#9 rockysds 15 år siden

#8 Jeg formoder, det er et spørgsmål om Stiller som instruktør/manusforfatter.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."

Skriv ny kommentar: