Rob Zombie har udsendt to nye, officielle billeder af Michael Myers i “H2”. Det første billede viser Michael med sin legendariske maske samt et lille smugkig på hans nye outfit, mens det andet viser Michael, der går amok på Haddonfiels hospital. Billederne kan ses her.

Filmen foregår to år efter hændelserne fra den første, og byen Haddonfield har langtfra glemt, hvad der skete den nat, Michael Myers kom hjem.

I modsætning til den foregående “Halloween” fra 2007 vil “H2” skille sig ud fra den oprindelige mytologi fra den klassiske gyserfranchise.

Optagelserne til filmen er netop slut, men hvornår, Michael forsætter nedslagtningen i danske biografer, er stadig uvist.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Deadagain 13 år siden

Fuck man glæder mig for sygt til denne film! Den første Halloween af Rob xombie var for genial, så dette kan kun blive godt! H2 Yeah!!!
Gravatar

#2 filmz-Dikov 13 år siden


Nice! Jeg vidste dog ikke
at Kejseren fra Star Wars havde overtaget hovedrollen ;)
Gravatar

#3 MOVIE1000 13 år siden

jeg tror at man ser mere MM flippe ud i denne her end i forgængeren for der ville han bare finde sin lille søster men nu ved jeg sku ikke hvad han vil

#1 enig Halloween (2007) er genial mange mener at det er en skam den blev lavet men jeg mener at zombie kun vil vise os sin version af MM og gøre selve historien moderne og det virker rigtig godt på mig håber at den bliver lavet som en trilogi

og lige en sidste ting lav da for helvede den fortsættelse til Halloween resurrection
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 filmz-XDjiip 13 år siden

NIce glæder mig vildt meget til denne film.
og det er sku da godt at de endelig har givet Michael Myers noget gangsta look XD
Gravatar

#5 Ericmase 13 år siden

Glæder mig sgu!
The Movie Nerd is here...

Skriv ny kommentar: