Tom Cruise er kendt for selv at ville udføre hans stunts, når han indspiller sine film, og den nyeste film i “Mission: Impossible”-franchisen er ikke nogen undtagelse.

Det viser nye billeder fra settet i hvert fald. Her ses Cruise fastspændt på et militærfly – mens det er i luften. I følge Movies.com fandt stuntet sted på en Airbus A400M, hele 1524 meter over jorden. Du kan se et billede fra stuntet i galleriet til højre.

Se også: Ny trailer til spion-komedien “Mortedai” med Johnny Depp

Der vides stadig næsten intet om filmens handling, udover at Ethan Hunt denne gang skal løse en næsten umulig opgave i blandt andet London, Marokko og Wien. Han får følgeskab af Benji, Brandt og Luther, der spilles af Simon Pegg, Jeremy Renner og Ving Rhames.

Af nye navne tæller Rebecca Ferguson som filmens kvindelige hovedrolle, mens britiske Sean Harris har skurkerollen. Også Alec Baldwin og Simon McBurney er at finde i filmen, der instrueres af Christopher McQuarrie (”Jack Reacher”).

Manuskriptet er skrevet af Drew Pearce (”Iron Man 3″), og der er dansk premiere på den endnu unavngivne femte film i begyndelsen af 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Schranke 8 år siden

Der vides stadig næsten intet om filmens handling, udover at Ethan Hunt denne gang skal læse en næsten umulig opgave i blandt andet

Det skal da vidst være løse
(kunne ikke lige finde knappen for at indsende rettelse)
Gravatar

#2 Andreas Ebbesen Jensen 8 år siden

Ja, tak - det er rettet nu
'I don't want to achieve immortality through my work. I want to achieve it through not dying' - Woody Allen
Gravatar

#3 Kaversmed 8 år siden

Elsker Tom Cruise - også selvom han er skingrende sindssyg
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: