Instruktør Doug Liman bekræftede over for Empire Magazine, at Tom Cruise stadig er fast besluttet på at få en efterfølger til ‘Edge of Tomorrow’ lavet.

Filmen havde Cruise i hovedrollen som en hærgeneral, der sammen med Emily Blunts kaptajn kæmper mod en alieninvasion. Duoen rejser kontinuerligt 24 timer tilbage i tiden, indtil de kan besejre de udenjordiske væsener.

Den Liman-instruerede film fra 2014 blev skrevet af Christopher McQuarrie, som senere instruerede Cruise i ‘Mission: Impossible’-franchisen.

En efterfølger til ‘Edge of Tomorrow’ blev formelt annonceret i 2016 med Joe Shrapnel og Anna Waterhouse som medforfattere. Projektet dukkede op igen i 2019 med ‘The Invention of Lying’-medforfatter Matthew Robinson, der skrev manuskriptet, med titlen ‘Live Die Repeat and Repeat’, og Liman som instruktør; dog blev den heller ikke lavet.

Liman forsikrede fans om, at på trods af de mange stop og start, vil ‘Edge of Tomorrow 2’ forhåbentlig stadig ske.

“Vi bliver ved med at tale om det,” sagde Liman med henvisning til Cruise. “Vi elsker den verden.”

Liman sammenlignede ‘Edge of Tomorrow’ med en anden ikonisk tidsrejse-actionfilm, der skabte en årtier lang franchise: “Jeg ved ikke, hvor lang tid [James] Cameron tog mellem sine ‘Terminator’-film, men dengang føltes det som lang tid.”

Og siden Cruise annoncerede en produktionsaftale med Warner Bros. Discovery i begyndelsen af 2024, virker det nu mere sandsynligt med en efterfølger til Warner Bros.-filmen.

“Tom og jeg genså den faktisk for omkring to måneder siden, fordi jeg ikke havde set den i 10 år,” sagde Liman. “Jeg tænkte, ‘Wow, det er virkelig en god film.'”

Om ‘Edge of Tomorrow’ vil få sin efterfølger må tiden vise.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: