Marvel har afsløret den første trailer til ‘Agatha All Along,’ den kommende spinoff af den populære Disney+ serie ‘WandaVision.’

Kathryn Hahn gentager sin rolle som Agatha Harkness i ‘WandaVision’ spinoff-serien. Jac Schaeffer, hovedforfatteren af ‘WandaVision,’ fungerer som executive producer og hovedforfatter for showet.

Den officielle beskrivelse lyder: “Den berygtede Agatha Harkness finder sig selv uden magt efter en mistænkelig goth-teenager hjælper med at bryde hende fri fra en fordrejet forbandelse. Hendes interesse vækkes, da han beder hende tage ham med på den legendariske Witches’ Road, en magisk udfordring fyldt med prøvelser, der, hvis overlevet, belønner en heks med det, de mangler. Sammen samler Agatha og denne mystiske teenager en desperat pagt og begiver sig ned, ned, ned ad vejen.”

Rollebesætningen inkluderer Aubrey Plaza, Joe Locke, Patti LuPone, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Debra Jo Rupp og flere.

Traileren blander forskellige genrer, da den begynder som et hårdkogt mordmysterium med Hahn i rollen som detektiv, der undersøger Wandas døde krop (efter hun tilsyneladende døde i slutningen af ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’). Derefter opstår al slags heksekaos, og Agatha genforenes med nogle gamle troldmandsvenner for at genvinde sin magt.

I ‘WandaVision’ bliver Hahn først introduceret som Agnes, Wanda Maximoffs (Elizabeth Olsen) og Visions (Paul Bettany) nysgerrige nabo i Westview. Til sidst afslører hun sin sande identitet som Agatha, en magtfuld heks, der har levet i århundreder på grund af sine magiske evner. Efter en episk kamp i ‘WandaVision’ finalen mellem Agatha og Wanda bruger superhelten sine kræfter til at fængsle Agatha som hendes falske persona Agnes.

Hitsangen ‘Agatha All Along,’ skrevet af Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez, blev også en internet-sensation efter sin debut i det syvende afsnit af ‘WandaVision.’ Selvom det ikke er bekræftet, om ‘Agatha All Along’ vender tilbage til spinoffen, talte de Oscar-vindende sangskrivere med Variety om inspirationen bag den ikoniske melodi.

‘Agatha All Along’ får premiere med to episoder den 19. september på Disney+.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: