Christopher Nolan er som instruktør et vanedyr, hvorfor det ikke kommer som den store overraskelse, at Tom Hardy, der spillede Eames i “Inception”, er at finde på rollelisten til “Batman 3”.

Det er endnu uvist, præcis hvilken rolle der er tale om, udover at det beskrives som en af filmens større roller. Dette leder tankerne over på, at Hardy muligvis er blevet castet som en af filmens hovedskurke – men hvem?

Se også: Christopher Nolan bekræfter: Jeg instruerer “Batman 3″.

Den seneste skurk, der har floreret rygter omkring, er den groteske reptilmand Killer Croc, men ville denne skurk i det hele taget passe ind i Nolans univers, der foregår lidt mere i virkelighedens verden end tidligere “Batman”-film? Og hvis der er tale om Croc, ville Hardy så passe til rollen?

Af andre mulige bud har Gækkeren tidligere været oppe at vende, hvor det dog har været Joseph Gordon-Levitt – der ligeledes medvirkede i “Inception” – som har været favorit til at indtage rollen.

Hvilken rolle kunne Hardy spille i “Batman 3”? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#21 Corgan 12 år siden

Killer Croc får vi ikke at se i B3, så ham kommer han ikke til at spille. Men fedt at Nolan har valgt at caste Hardy.
Gravatar

#22 elwood 12 år siden

Hehe er du allerede blevet hyret til den her også 8-)

De siger jo han er et vanemenneske.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#23 Riqon 12 år siden

Ikke begejstret for hans medvirken i Inception. Han var bare endnu et overfladisk plus til et allerede alt for stort persongalleri.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#24 filmz-Ice 12 år siden

Der er ikke tvivl om at Tom Hardy har talent. Hans præstationer i Inception og Bronson er yderst velspillede, og jeg glæder mig sindsygt til at se ham i Batman 3.


the_paki_don (5) skrev:
...Christian Bale kan ikke erstattes. Din nød. Selv Jesus ville ikke kunne spille Batman bedre..,


Så rigtigt :)
Gravatar

#25 wimmie 12 år siden

Godt valg - Tom Hardy er virkelig en interessant skuespiller. Hans indlevelse i rollen som Bronson var ret overvældende og jeg tror han har potentiale til at blive en af de rigtig store :)

Jeg synes at hans præstation i Bronson er lidt at sammenligne med nogle af de præstationer som f.eks. Christian Bale har leveret - både med indlevelse men også hans fysiske transformation.

Glæder mig til at se hvilken rolle han får i Batman 3 - og hvem der ellers bliver castet.
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#26 underdog 12 år siden

jeg mener ikke de skal bruge Killer croc han passer ikke ind i Cristopher nolans univærds de skulle holde til the Riddler han er lidt mere cristopher nolan
Gravatar

#27 Collateral 12 år siden

Jeg har svært ved at se Riddler for mig, og det er mest fordi jeg frygter at han og jokeren vil ligge for tæt. Jeg ved godt at karaktererne er meget forskellige, men de har også visse lighedspunkter. Dog er det lige meget, for jeg er sikker på at Nolan kommer til at skabe en super god film, og jeg håber og beder til at han finder en skurk der kan matche jokeren i TDK.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#28 DemoMan 12 år siden

Er overrasket over at der ikke er nogen herinde som har nævnt ham i forbindelse med Black Mask (som også har været oppe og vende andre steder)?
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#29 Billy Blaze 12 år siden

Det kommer meget an på om Nolan vil bryde med hans "realistiske" Batman univers og om de har en Justice League film i tankerne. Jeg tvivler lidt på det, da de fleste rygter går på at der ikke er en Justice League film i støbeskeen, men man kan jo stadig håbe på det(nu hvor Nolan er producer på Superman filmen). Jeg tror dog godt at Nolan ville kunne bryde med det "realistiske" Batman univers og smide en skurk ind som Killer Croc. Personligt har jeg også selv håbet lidt på The Ventriloquist, da jeg synes at han er en interessant "skurk". Der er nok også stor sandsynlighed for at vi ser Catwoman og det håber jeg da også.

Jeg synes at det store problem med Nolans Batman film er at Batman ikke er blevet udfordret på det fysiske plan. Jeg synes netop vi mangler en skurk som Killer Croc, Clayface eller Bane. En som virkelig vil kunne brække Batman og ikke blot give ham psykisk modspil. Derudover synes jeg også at vi mangler at se Batmans "detective skills", som vi kender fra tegneserien.

Men det bliver spændende at se hvad Nolan gør...
Gravatar

#30 Alex- 12 år siden

Kan ikke så godt lide Killer Croc i tegneserien, hvorimod at Christopher Nolan (efter min mening) godt må bevæge sig lidt længe ind i det mere twistede univers. Batman er langtfra blandt de mest realistiske tegneserier og derfor vil det i længden bare ikke være Batman længere. Selv håber jeg på at få Clayface med, men så skal Nolan vist skrotte en del af sin beloved realisme, for at det nogensinde vil kunne lade sig gøre! :D

Skriv ny kommentar: