Christopher Nolan er som instruktør et vanedyr, hvorfor det ikke kommer som den store overraskelse, at Tom Hardy, der spillede Eames i “Inception”, er at finde på rollelisten til “Batman 3”.

Det er endnu uvist, præcis hvilken rolle der er tale om, udover at det beskrives som en af filmens større roller. Dette leder tankerne over på, at Hardy muligvis er blevet castet som en af filmens hovedskurke – men hvem?

Se også: Christopher Nolan bekræfter: Jeg instruerer “Batman 3″.

Den seneste skurk, der har floreret rygter omkring, er den groteske reptilmand Killer Croc, men ville denne skurk i det hele taget passe ind i Nolans univers, der foregår lidt mere i virkelighedens verden end tidligere “Batman”-film? Og hvis der er tale om Croc, ville Hardy så passe til rollen?

Af andre mulige bud har Gækkeren tidligere været oppe at vende, hvor det dog har været Joseph Gordon-Levitt – der ligeledes medvirkede i “Inception” – som har været favorit til at indtage rollen.

Hvilken rolle kunne Hardy spille i “Batman 3”? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#31 rimmer 12 år siden

Måske de bringer ham ind som Hush. Han ville kunne passe ind i Nolans univers´og bruges psykologisk, samt som ven/fjende. Ville være oplagt som en der spiller dobbeltspil sammen med en anden skurk, som han så misbruger (Og han har før taget røven på Riddler).
Ichy-Boo... It's my happy noice
Gravatar

#32 gladiator 12 år siden

I min verden er det disse skurke som ligger tættest på universet Nolan har skabt:

1. The Riddler
2. The Ventriliquest
3. Two-Face (Håber fandme han bliver genoplivet!!! Specielt når Nolan har udtalt han ikke kan lide skurke dør af fornuftige årsager...)
4. Ra's Al Ghul (Manden har 1000 liv)
5. Catwoman
6. Pingvinen
7. Poison Ivy


Det er dem som nemt kunne træde ind i Nolans univers... Det kunne dog være interessant at se hvorn han ville bringe KillerCroc med ind i universet, HVIS det blev sådan...
Gravatar

#33 kayzee 12 år siden

Bane kunne da sagtens være et rigtig godt bud, hvis man husker Bronsonrollen. Så kunne figuren også få lidt oprejsning ovenpå den jammerlige behandling han fik i "Batman og Robin" (fnys). Trods alt en figur der i tegneserien satte Batman godt og grundigt ud af spillet i meget lang tid.
Gravatar

#34 filmz-ab 12 år siden

Captain Awesome (29) skrev:
Jeg synes at det store problem med Nolans Batman film er at Batman ikke er blevet udfordret på det fysiske plan


Altså du vil se brydekampe?
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#35 Ericmase 12 år siden

gladiator (32) skrev:
4. Ra's Al Ghul (Manden har 1000 liv)


LOL! :-D
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#36 Collateral 12 år siden

#32: Kunne være spændende at se en vellykket Catwoman, dem har der jo ikke været så mange af.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#37 The Dark Knight 12 år siden

Jeg håber på Dead Shot eller Mr. Zsasz
Gravatar

#38 Shadow_Dude 12 år siden

Altså Mr. Zsasz blev jo allerede introduceret meget kort i Batman Begins.. Men jeg tror bare ikke at der ville være nok historie hvis man kun havde ham med som skurk.. Men måske både ham og Gækkeren..
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#39 The Dark Knight 12 år siden

Ja men det var jo pineligt at se ham i et sekund og så var det det. Zsasz kunne godt få en større rolle end den. En intro kunne være fint eller et sidespring i hovedhistorien ville heller ikke være tosset. Men nu er Nolans Batman jo stadig i begyndelsen, selvom han har lavet 2 film. Så man kunne godt med ideen at han legede lidt med de første skurke Batman har haft.

Doctor Death
Crime Doctor

Men det er nok lidt langt ude da fans forventer Riddler eller en anden typisk kendt skurk.
Gravatar

#40 Collateral 12 år siden

#38: Hvornår ser man Mr. Zsasz i Batman Begins? Har først lært karakteren at kende efter jeg har spillet Arkham Asylum, og har ikke set filmen siden.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone

Skriv ny kommentar: