Tom Hardy spiller hovedrollen i den første trailer for ‘Venom: The Last Dance’, som beskrives som den sidste film i Hardys trilogi, hvor han spiller journalisten Eddie Brock, en mand, der forenes med en fremmed symbiot og sammen bliver til Venom.

‘The Last Dance’ følger efter ‘Venom’ (2018), som overraskende klarede sig godt i billetlugerne og tjente 856,1 millioner dollars globalt. Hardy fulgte op med ‘Let There Be Carnage’ (2021), der nåede 506,8 millioner dollars i indtjening, hvilket var imponerende med tanke på pandemiens udfordringer og en generel nedgang i superheltefilm-markedet.

Franchisen har været en succes for Sony, da de forsøgte at bygge et univers af film baseret på sekundære Spider-Man-karakterer, som studiet har filmrettighederne til.

Film som ‘Morbius’ (2022) og ‘Madame Web’ (2023) har tjent markant mindre end Hardys film, og ‘The Last Dance’ vil teste den fortsatte interesse for franchisen efter flere år med storbudget superheltefilm, der har haft svært ved at klare sig i billetlugerne.

Studiet har også ‘Kraven the Hunter’ på vej, med premiere den 13. december, blot uger efter ‘The Last Dance’.

Stjernerne i “The Last Dance” inkluderer Juno Temple og Chiwetel Ejiofor.

‘Venom: The Last Dance’ er instrueret af Kelly Marcel og har premiere den 25. oktober.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: