Han er storfavorit til at afløse Daniel Craig som den næste James Bond. Nu kommenterer Tom Hiddleston så selv på rygterne. Han ved ingenting, siger han.

Se også: Danske Susanne Bier er i spil som “Bond 25”-instruktør

Tom Hiddleston var ellers i forbindelse med sin rolle i Susanne Biers spionserie “The Night Manager” ude at gøre det klart, at han bestemt er interesseret i at blive en ny Agent 007. Men nu toner han selv rygterne ned:

”Jeg er ked af at skuffe jer. Jeg tror ikke, der kommer en officiel meddelelse om det. Der er ikke meget, jeg kan sige, som jeg ikke allerede har sagt… Jeres gæt er så godt som mit,” siger Hiddleston til ComicBook.

Rygterne vil ellers vide, at Marvel-skuespilleren allerede har haft indgående samtaler med folkene bag Bond-franchisen om rollen som verdens mest kendte spion.

Spørgsmålet er så, om de samtaler er gået i vasken, eller om Hiddleston som en sand spion ikke må fortælle alt, hvad han ved.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Rosenlund 6 år siden

Jeg håber han får rollen som Agent 007.
Mener personligt han er den bedste valg til James Bond end de andre som er med i spil til at få rollen.
Gravatar

#2 skywave 6 år siden

Han er fabelagtig, ser ham gerne som den næste Bond!
Gravatar

#3 Nagash 6 år siden

Top Gear fik også lige skubbet lidt til rygter om Damian Lewis igen i søndags, da det nyeste afsnit blev sendt. Mon ikke bare man må indse, at intet er sikkert, før producenten har snakket med alle de ser som mulige kandidater.

Og er det egentlig ikke også bare der Hiddleston siger? Det citat I finder frem siger jo også bare, at han intet aner endnu, og at vores gæt er lige så godt som hans. Det er jo ikke det samme som at sige, at forhandlingerne er gået i vasken.

Altså siger jeg sådan efter en jobsamtale, så er det jo fordi jeg reelt ikke er klar over, om jeg har fået jobbet eller ej og nu må jeg bare vente på et opkald, efter de har talt med alle ansøgere.

Skriv ny kommentar: