I den gamle skotske by St. Andrews kulminerede den tredje årlige Sands International Film Festival i en sand bølge af Spider-Man-begejstring.

Festivalen samlede en mangfoldig gruppe af film, filmskabere og talere, samt den populære æresgæst, skuespilleren Tom Holland.

Holland, kendt for sine roller i film som ‘The Impossible’, ‘Cherry’ og ‘The Devil All the Time’. Og nåh ja, ikke mindst ‘Spider-Man’, deltog i åbningen af ​​festen med visningen af ‘Last Call’, en kortfilm instrueret af hans bror, Harry Holland.

Ud over festlighederne deltog Holland-brødrene også i den første årlige Sands-golfturnering, der blev en del af festivalens omfangsrige aktiviteter. Under festivalen tog Tom Holland sig tid til at diskutere sin karriere og fremtidige projekter med Deadline, herunder muligheden for en fjerde Spider-Man-film.

Holland udtrykte sin vedvarende interesse i Spider-Man-projekter og betonede vigtigheden af at bevare filmseriens arv. Han understregede også udfordringerne ved at følge op på succesen fra ‘Spider-Man: No Way Home’ uden at gentage tidligere temaer.

“Det simple svar er, at jeg altid vil lave Spider-Man-film,” fortalte Tom Deadline. “Jeg skylder mit liv og min karriere til Spider-Man. Så det simple svar er ja. Jeg vil altid gerne lave mere.”

“Vi har de bedste i branchen på holdet som arbejder hen imod, hvad historien skal være. Men indtil vi har knækket koden, har vi en arv at beskytte,” sagde han. “Den tredje film var så speciel på så mange måder, at vi er nødt til at sikre os, at vi gør det rigtige.”

Han tilføjede: “Det er første gang at jeg har været en del af processen så tidligt. Det er bare en proces, hvor jeg observerer og lærer. Det er bare en rigtig sjov oplevelse for mig at være med til. Som jeg sagde: Alle ønsker, at det skal ske. Men vi vil sikre os, at vi ikke gentager de samme ting.”Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: