Spider-Man-stjernen Tom Holland forholder sig på ingen måde til MCU-exit i seneste opslag på Instagram.

Han er stadig Spider-Man. Men i fremtiden må Tom Holland i rollen som Peter Parker ikke længere lege med de andre fra MCU, men skal i stedet hjem til Sony, hvor Venom bor.

Det er resultatet af et sammenbrud i forhandlingerne imellem Sony og Marvel om en ny låneaftale i forhold til Spider-Man-karakteren, som har været udlånt til MCU siden 2016.

Sammenbruddet kan dog på ingen måde spores hos Tom Holland, der få timer efter nyheden om det dramatisk exit postede et nyt opslag på Instagram til sine 29,7 millioner følgere.

Her kører Tom Holland af sted alene i en lækker bil uden et eneste ord om den gigantiske Spider-Man-nyhed.

Sådan forholder det sig dog ikke i kommentarsporet, hvor Marvel-fans kræver svar fra Holland, som de trygler om at blive i MCU.

Samtidig opfordrer MCU-fans til et boykot af Sony – læs om det her.

View this post on Instagram

Every lads dream. Courtesy of @wiresonly. Thanks boss man.

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) onVis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Lauzzy81 4 år siden

Kan selvfølgelig godt forstå at fans er skuffet lige pt, men reelt set hvad kan Tom Holland gøre ved situationen, han er næppe med ved forhandlingsbordet når det kommer til samarbejdet mellem Sony & Marvel. Og knægten har jo sikkert skrevet under på en kontrakt på flere film....ud over det har man jo også vidst at den seneste film kunne være den sidste i denne omgang hvor Spider-man var med i MCU.

Men jeg håber da stadig de finder ud af en aftale, for bliver sgu da vildt mystisk at se en Spider-man film hvor der ikke må nævnes Iron-man & Stark Industries eller kommende MCU film, hvor de ikke må nævne Spider-man!
Gravatar

#2 Geekalot 4 år siden

Boykot af Sony? Få dem der har været rimelige i den situation her. Var bedre de fans boykottede Marvel, men det de små drenge nosser nok ikke store nok til endnu :)
Gravatar

#3 SublimeKen 4 år siden

#3

Det er næppe Marvel Studios skyld. Det er med al sandsynlighed Disneys ledelse det er skyld i dette. Det virker som om folk ikke kan finde ud af at differentiere mellem Marvel Studios og Disney. Disney ejer godt nok Marvel Studios og har det sidste ord, men størstedelen af deres valg bliver foretaget af Kevin Feige, og det er reelt set unfair og lade Disneys grådighed gå ud over Marvel Studios, selvom Disney naturligvis får størstedelen af fortjenesten.

Skriv ny kommentar: