Produceren Brian Grazer fra Universal Pictures og Imagine Entertainment har hyret den Emmy-vindende instruktør Tom Hooper (“Elizabeth I”) til at stå bag kameraet på en ny filmatisering af John Steinbecks roman “Øst for Paradis” (“East of Eden”). Romanen, som blev udgivet i 1952, er tidligere blevet filmatiseret i 1955 af Elia Kazan med James Dean i en af hovedrollerne.

Christopher Hampton, der i 1989 vandt Oscar for manuskriptet til “Farlige forbindelser” og sidste år var nomineret for “Soning”, skal skrive en tilpasning af bogen til det store lærred.

“Øst for Paradis” foregår under den bagende sol i Salinas Valley i Californien, hvor de to Trask-brødre rager uklar, da en kvinde kommer imellem dem.

Universal Pictures og Imagine Entertainment sikrede sig allerede i 2004 rettighederne til romanen, da den røg til tops på bestsellerlisten, efter at Oprah Winfrey havde valgt genudgivelsen til sin tv-bogklub. På et tidspunkt var Ron Howard tilknyttet som instruktør på projektet.

Det forventes, at produktionen går i gang i løbet af 2009.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 christianhg 13 år siden

Gode nyheder! East of Eden er min yndlingsbog og filmatiseringen skuffede mig virkelig.
Are you crazy? The fall will probably kill you.
Gravatar

#2 BN 13 år siden

Der er også blevet lavet en tv-filmatisering af 'East of Eden' i 1981. Læs her: http://www.imdb.com/title/tt0083409/

Jeg ved ikke, om denne mini-serie følger bogen nøjere, men min intuition (noget med et par af de medvirkende skuespillere) siger mig dog, at der ikke er tale om en filmatisering af særlig høj kvalitet. ... Men dette er kun fordom fra min side - jeg aner det faktisk ikke.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: