Den britiske skuespiller går planken fra en serie med sort humor til at spille sammen med superheltenes roastmaster extraordinaire.

Har man set den aktuelle satiriske forretningsserie “Succession”, ved man godt, hvem Tom Wambsgans er. Landdrengen, der blev en del af verdens største mediekonglomerat ved at date grundlæggerens datter, dedikerer sin tilværelse til at gøre grin med sine underordnede og kravle op af rangstigen; samtidig med at blive kuet af både kæreste og den magtfulde svigerfamilie. Uligheden mellem hans karakters empatiske væsen og hans gennemskuelige arrogance er base for store komiske genistreger.

Nu er skuespilleren bag, den Emmy-vindende Matthew Macfadyen, blevet castet som en del af den kommende “Deadpool 3”. Sat over for Ryan Reynolds højtråbende, vittige og semi-psykopatiske lejemorder er der høje forventninger til niveauet af zingers og drillerier. Dog er Macfadyens endnu ikke annonceret. Udover Reynolds kommer han til at spille sammen med Hugh Jackman (“Wolverine”) og Emma Corrin (“The Crown”).

“Deadpool 3” har endnu ikke fået en titel, men der findes en premieredato: 8. november 2024. Shawn Levy er endnu engang instruktør, og Paul Wernick og Rhett Reese vender tilbage som manuskriptforfattere. Præsident for Marvel Studios, Kevin Feigh, producerer filmen i samarbejde med Ryan Reynolds og Team Deadpool.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: