Med titler som “Silver Linings Playbook” og “American Hustle” så har instruktør David O. Russell gjort sig fortjent til at være en, man holder øje med. I “Joy” bliver det tredje gang, at Russell arbejder sammen med Jennifer Lawrence og Bradley Cooper, der begge var med ombord på Russells ovennævnte to seneste film.

Se også: Anmeldelsen af “American Hustle”

I den første trailer til “Joy” er det Jennifer Lawrence, der er i centrum i titelrollen for det episke komediedrama, der spænder over fire generationer og som følger Joys vej til magten i et familiedrevet forretningsdynasti.

Foruden Lawrence og Cooper så kan kendte nævne som Robert De Niro, Virginia Madsen, Isabella Rossellini og Édgar Ramírez også opleves i filmen.

“Joy” får dansk biografpremiere d. 7. januar i 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 6 år siden

Jeg syntes umidlbart ikke at hun er så god en skuespillerinde, som hun tit gøres til.

Givet, hun er en af de mest markante unge piger på lærred i disse tider. Men jeg syntes bare hun er meget "den samme" i mange af rollerne.

MEN....

Hun er sgu lækker!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 FingerZ 6 år siden

Helt enig .. Jeg er ikke imponeret over hende, som jeg er med så mange andre kvindelige skuespillerinder "over there" ..

"Filmen" (pun intended) knækkede i særdelshed for mig, da hun blev castet til rollen som "Mystique" .. Biiig mistake ..

Men hun ser ud til at hun er ved at få et lignende forhold til O. Russel, som Depp har til Burton ..

Gravatar

#3 Lars.dk 6 år siden

Hendes nøgen billeder er dog ok.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

#3 ja der mangler bare flere af dem :)
Gravatar

#5 moulder666 6 år siden

Til at starte med var jeg ikke voldsomt imponeret over hende. X-men og Hunger Games var hun da ok i, men så heller ikke mere. Jeg har så ikke set Winter's Bone, hvor hun efter sigende skulle spille voldsomt godt.

Men efter at have set et par karakterdrevne film med hende er hun steget en del i min agtelse - American Hustle er hun ganske glimrende i, og i Silver Linings Playbook er hun virkeligt god.

Når man så sammenligner hende med dem der ellers har været med i lignende blockbusters som Hunger Games og Xmen - Megan Fox og den slags - er hendes skuespilstalent jo i absolut særklasse! :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 Geekalot 6 år siden

#5 var lige ved at tro du direkte sammen lignede hende med Megan fox hehe, godt man lige læser videre hehe :)

Skriv ny kommentar: