Ni klip fra “Avengers 3”-trailers kom ikke med i biograf-udgaven af “Infinity War”.

Det siges, at film-trailers ofte viser for meget. I tilfældet “Avengers: Infinity War” er det sandt.

For mindst ni klip fra trailers til den tredje “Avengers”-film var aldrig med i biograf-udgaven.

Blandt andet det toneangivende klip fra den første trailer, hvor Captain America, Black Panther, Winter Soldier, Black Widow og Hulk løber i krig i Wakanda.

Hulk bliver nemlig aldrig til Hulk nede på Jorden i “Infinity War”.

Du kan læse om de andre fraværende scener hos ComicBookMovie.

Det er ikke første gang, at trailers lover mere, end de kan holde.

“Rogue One: A Star Wars Story” havde således hele 46 trailer-klip, der aldrig kom med i biograf-filmen.


Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Tharkz 2 år siden

Scenen hvor Cap har fat i thanos hånd med begge hæder har til gengæld mere med i filmen en i traileren - idet traileren kun viser to Infinity Stones
Gravatar

#2 Gorman 2 år siden

#1 ha - skulle lige til at skrive det samme :)
Men fedt at de manipulerer traileren, så vi ikke får spoilet filmen på nogen måde.
Et eksempel på det modsatte er traileren til den nye Jurassic World, hvor jeg har mistet lysten til at se filmen. Jeg har en fornemmelse af at Traileren viser stort set hele filmen kronologisk og med nøglescener. Der kunne mange lære af Marvel ifht at lave appetitvækkende trailere uden at spoile filmens scener og ikke mindst script.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Kim Pedersen 2 år siden

Den rationelle forklaring på denne problematik er, at traileren produceres inden selve filmen er færdigproduceret. Man stykker simpelthen traileren sammen af optagelser dag-til-dag, for at få traileren ud. Derfor kan enkelte scener mangle i hovedfilmen, fordi de efterfølgende er blevet klippet ud. Der er såmænd historiske eksempler på at hele karakterer, som er med i traileren, ikke er med i hovedfilmen. Man kan simpelthen ikke vente med at lave traileren til hovedfilmen er færdigproduceret. Så på den vis er der ikke tale om bevidst manipulation.
Gravatar

#4 Gorman 2 år siden

#3 ok det lyder rimeligt. Men at ændre på antallet af Infinity Stones på handsken er selvfølgelig bevidst manipulation for ikke at spoile. Og tak for det Marvel :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 LarsMan89 2 år siden

Det lyder som de har alligevel passet på i markedsføringen, og at filmen faktisk er dét værd. Jeg vil nu se den alligevel.
Gravatar

#6 HighFlyer15 2 år siden

Synes selv at det var helt okay. Jeg sad ikke og følte at filmen manglede scenerne fra trailerne og heller ikke at filmen blev dårligere af at de manglede. Trailerne til Infinity War var nogle af de bedste nyere trailers da den intet spoilede.
Thanos kommer, folk får smæk, that's it.
Gravatar

#7 Johnny42 2 år siden

#3 Det ændrer jo så bare ikke på at det stadigvæk er vildledende markedsføring.

Hele Bruce Banner\Hulks story-arc blev nærmest ødelagt for mig, da jeg forventede at han ville Hulk ud af den i Wakanda. Det ville så også være en spoiler, hvis de ikke havde ændret på Hulks story-arc.

Det man som minimum som biografgænger kan forlange er, at de kommer med en disclaimer, når man sender den sidste trailer før premieren, der siger at man skal se bort fra tidligere offentliggjort materiale, i hvert fald hvis man ændrer så voldsomt på filmen.

Der findes faktisk også eksempler på hvor de bevidst indsætter noget materiale, de ved ikke kommer med i fden færdige film. I en af trailerne fra Rogue One ser man en Tie-Fighter komme op over tårnet som Jyn Erso er oppe i. Da jeg så det troede jeg faktisk at det kunne være en form for misdirrect, hvor det ikke havde været en fjende der styrede den, men derimod en fra Rogue One besætningen, som kunne redde Jyn, så de kunne flygte fra Scarrif. Jeg har efterfølgende hørt, at da de lavede traileren godt vidste at de ikke ville bruge klippet i filmen, men at de tog det med, fordi de mente det var et godt klip.

Men nok et af de værste former for vildledende markedsførring er nok ved Fan4stic. Hvor man ser dele af actionsekvenser, bl.a. hvor the Thing droppes højt oppe fra og smider med en tank. Dret er fuldstændigt fraværrende i den endelige film, bortset lige fra 2 sekunder hvor man hurtigt ser et hurtigt grumset tv-billede.
Gravatar

#8 Mejse 2 år siden

#7 så først brokker du dig over at man sikkert ud fra trailerne, har set hele filmen, og at en youtuber kan samle dem, og vupti alt er afsløret, når det så viser sig langt fra at være sandt er det heller ikke okay ?
Gravatar

#9 Johnny42 2 år siden

#8 Sigh....

Jeg brokker mig over den vildledende markedsførring. Hvis jeg ser en trailer fra en film, så forventer jeg at det de viser er med i filmen. Hvis ikke, så må de gå ud tydeligt og sige, hvad der ikke er med i filmen, eller at nogle scener er ændret. Det er jo svært at undgå at se noget af markedsførringen til filmene. Dette er på ingen måde i modstrid med at jeg synes de spoiler for meget. Jeg har stadigvæk en forventning om at det de spoiler faktisk også er at finde i filmen.

I dette tilfælde har jeg så ingen begrundet mistanke til at tro at de direkte har løjet. Det kan være at det oprindeligt var plane at Bruce Banner skulle komme over sine problemer i Infinity War, men at de har ændret det til at det først sker i Avengers 4, men det ændrer stadigvæk ikke ved at de ikke har sagt noget om at man skal se bort fra de tidlige trailers/billeder, og kun gå ud fra de seneste.
Gravatar

#10 Mejse 2 år siden

#9 tror ikke du er nem at gøre tilfreds :) det behøver man selvfølgelig heller ikke at være.

fandt det bare sjovt oven på din kommentar om at de jo allerede havde afsløret hele filmen det er alt :)

men er da enig, der er en balancegang kørende, hvis man ved noget ikke skal være med i filmen, skal det selvfølgelig heller ikke med i en trailer, lige meget hvor godt det ser ud, medmindre det er et bevidst valg for at mislede folk, fra at gætte vigtige plotpunkter, det har jeg det som sådan okay med, hvis det bare er fordi det ser godt ud, så er det ikke okay, og hvis det er som i langt langt de fleste tilfælde et spørgsmål om hvad man har af klip til rådighed, så er det også okay :)

ved ikke helt med disclaimer delen du syntes hører sig til, altså hvis jeg ser en reklame for en kage, der har rosiner på, og så ser den samme reklame 2 måneder senere uden rosiner, så går jeg ikke ud fra der er rosiner på, selvom de ikke siger det.

Skriv ny kommentar: