Trailer: ‘The First Omen’

En skræmmende ny trailer og plakat for 20th Century Studios’ kommende psykologiske gyserfilm ‘The First Omen’ er nu offentliggjort. Det fortæller Disney i en pressemeddelelse.

Filmen, som er en forhistorie til den klassiske gyserfilm-franchise, åbner den 4. april 2024, eksklusivt i biografer landet over.

Når en ung amerikansk kvinde sendes til Rom for at påbegynde et liv i tjeneste for kirken, støder hun på en mørke, der får hende til at sætte spørgsmålstegn ved sin egen tro og afslører en skræmmende sammensværgelse, der håber at frembringe fødslen af det ondes inkarnation.

‘The First Omen’ har Nell Tiger Free (“Servant”), Tawfeek Barhom (“Mary Magdalene”), Sonia Braga (“Kys fra Spindelkvinden”), Ralph Ineson (“The Northman”), med Charles Dance (“Game of Thrones”) og Bill Nighy (“Living”) på rollelisten.

Filmen er instrueret af Arkasha Stevenson baseret på karakterer skabt af David Seltzer (“The Omen”), med en historie af Ben Jacoby (“Bleed”) og et manuskript af Tim Smith & Arkasha Stevenson og Keith Thomas (“Firestarter”).

Producenterne er David S. Goyer (“Hellraiser”) og Keith Levine (“The Night House”), og de eksekutive producenter er Tim Smith, Whitney Brown (“Rosaline”) og Gracie Wheelan.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: