The Batman Part II’ flyttes nu til en ny dato. Filmen vil nu åbne den 2. oktober 2026. Det er et helt år senere end dens tidligere dato.

‘Batman 2′ var ikke den eneste bemærkelsesværdige ændring, der blev foretaget på Warner Bros.’ udgivelseskalender tirsdag:

  • Maggie Gyllenhaals ‘The Bride!’, med Christian Bale i hovedrollen, vil overtage ‘Batman 2’s gamle dato den 3. oktober 2025.
  • Barry Levinsons gangsterfilm ‘Alto Nights’ udskydes fra den 24. november 2024 til den 21. marts 2025.
  • Paul Thomas Andersons endnu unavngivne, stjernebesatte begivenhedsfilm har fået en udgivelsesdato den 8. august 2025. 

Sequelen til Matt Reeves ‘The Batman’ blev først annonceret på CinemaCon i april 2022. I august samme år kom Mattson Tomlin med som medforfatter sammen med Reeves, og i slutningen af januar 2023 gav DC Studios-bosserne James Gunn og Peter Safran filmen en titel og en dato den 3. oktober 2025. Kilder i DC siger, at forsinkelsen er relateret til sidste års strejker.

‘The Batman’ nød den næstbedste åbning af pandemien med 134 millioner dollars i USA og endte med at indbringe 770,3 millioner dollars globalt.

‘The Bride!’ har også Jessie Buckley og Peter Sarsgaard med, samt Annette Bening og Penélope Cruz. Gyllenhaal skrev manuskriptet til filmen og producerer sammen med Emma Tillinger Koskoff, Talia Kleinhendler og Osnat Handelsman-Keren.

Der er masser af spekulation omkring forfatter-instruktør Andersons unavngivne film, der har Leonardo DiCaprio, Sean Penn, Regina Hall, Teyana Taylor, Wood Harris, Alana Haim og Chase Infiniti i hovedrollerne. Filminstruktøren producerer sammen med Sara Murphy og Adam Somner. Plotdetaljer holdes tæt til kroppen.

‘Alto Knights’ blev flyttet af konkurrencemæssige årsager, siger en kilde. Gangsterfilmen har Robert De Niro, Debra Messing, Cosmo Jarvis, Kathrine Narducci og Michael Rispoli i hovedrollerne. Levinson instruere ud fra et manuskript af Nick Pileggi og producere sammen med Irwin Winkler, Jason Sosnoff, Charles Winkler og David Winkler.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: