Hos WorstPreviews kan man se traileren til “24: Exile”, den to timer lange tv-film, der leder op til begivenhederne i den kommende syvende sæson af den populære spændingsserie “24 timer”.

Filmen omhandler et militærkup i et afrikansk land, hvor Jack Bauer (Kiefer Sutherland) ellers havde søgt tilflugt for at hjælpe en gammel kammerat (Robert Carlyle). Kammeraten leder en skole, der fungerer som et fristed for børn, der har været involveret i krige. Bauer får brug for sine erfaringer og evner, for at komme levende gennem kampene i landet.

Sutherland kan forklare, at filmen vil kunne stå på egne ben, men vil samtidig etablere terrortruslen i den syvende sæson af serien og forklare hvorfor, begivenhederne derpå vil finde sted i USA.

“24: Exile” får premiere på amerikansk tv til november, mens selve den nye sæson sparkes i gang til januar.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 sizanx 14 år siden

TV filmen ser ok ud, tror jeg vil se når den kommer. Ham gutten der snakker om traileren må se at finde sig et andet erhverv. Hans stemme ødelægger noget af traileren :D
Gravatar

#2 Yoda 14 år siden

Spændende! Selvom serien har nået sin syvende sæson, så holder den stadig et højt niveau.
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#3 filmz-Bruce 14 år siden

For 117. gang bruges Requiem for a Dream temaet. Man må da kunne spare en formue på film, ved at gøre det obligatorisk at genbruge dette i alle film!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 tiany 14 år siden

#3 skulle lige til at skrive det samme.

Synes traileren til selve sæson 7 virkede bedre end den her
Valar morghulis
Gravatar

#5 filmz-BrotherJack 14 år siden

Fuldstændig latterlig dårlig trailer!
Gravatar

#6 filmz-ChesterB 14 år siden

synes den ser meget fed ud, især meget sejt at de har fået Robert Carlyle med på vognen. er stor fan af 24 og selve Jack Bauer karakteren. glæder mig meget til denne selvom man jo nok blir nødt til at downloade skidtet hvis man vil se den omkring udgivelsesdatoen. den blir sikkert først (hvis overhovedet) sendt på tv2 mellem et halvt og et helt år efter USA :s
forfeit the game stop the talkshow pride up the what your time to know
forfeit the game cuz tomorrow
when it's all done you read what you sow
Gravatar

#7 NightHawk 14 år siden

Jeg har min store tvivl om denne film + sæson 7 kan gøre noget for at løfte Bauer franchisen op ad den sump af uopfindsomhed og forkrampethed, som sæson 6 stank af. Der er jo ingen fornyelse at spore nogen steder andet end et skifte i terroristernes nationalitet og det er sgu bare ikke længere nok til at holde min interesse ved lige.

"24 Timer" var en serie med en kæmpe potentiale, der desværre bare ikke havde mod nok til at forny sig efter sæson 3 og derfra har niveauet, med enkelte undtagelser i sæson 5, været stødt dalende, fordi folkene bag har stillet sig tilfredse med at genbruge samme opskift om og om igen. Det er til at leve med i en periode, men fortsætter man ufortrødent med de samme ingredienser for længe, ja så blir retten tilsidst ligeså uvedkommende og kedelig som fransk kartoffelsuppe.

Vi mangler noget mere kryderi på Bauer universet!

# 4 -

Helt enig. Traileren til sæson 7 havde da i det mindste den velkendte "24" ånd over sig, hvorimod "24 : Exile" ligner et sølle opkog af Jack Bauer vs. "Blood Diamond"...

Man sidder jo nærmest bare og venter på, hvornår han render ind i Leonardo DiCaprio. :)

Og ufattelig tam voiceover tilsidst. Ku' de ha' fundet en mere fesen stemme.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#8 thomasegebaek 14 år siden

amatør trailer!

men selve filmen kunne godt blive god nok... lidt antiterror propoganda fra fox er der altid plads til...
Gravatar

#9 filmz-vanilla 14 år siden

Den stemme..åh gud!
Gravatar

#10 filmz-Bruce 14 år siden

Ja sæson 6 var ussel. Et tydeligt tegn på, at kreativiteten var brugt op. Hvorfor er det altid terror, som er hovedingrediensen og hvorfor er handlingen altid centreret om L.A? Man havde en kæmpe mulighed inden sæson 6, da

Bauer var kidnappet af kineserne. Bauer på ene hånd i Kina. Ingen hjælpemidler, mobil telefoner, satelitter, men mulighed for 24 timer, startende med Prison Break elementer og en flugt gennem kommunistisk ingenmands land og måske et sideplot med lidt personlig vendetta. Men nej ... vi skal åbenbart trækkes med 8 timer af de 24 i C.T.U og personale som ikke kan arbejde sammen og en irriterende telefonlyd og 8 timer med at afgøre hvilke af præsidentens medhjælpere man kan stole på og om præsidenten selv, er hovedskurken eller ej. Videre ... eller luk!


Voiceoveren er sikkert tilsat af Worstpreview selv.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: