Nu hvor 3D-film begynder at være normen for store Hollywood-produktioner, begynder flere og flere af fortidens hits at blive konverteret til 3D for at blive genudgivet i biograferne.

Nu er turen så kommet til “Avatar”-instruktøren James Camerons klassiske Oscarsluger “Titanic”, hvis nye trailer netop er udkommet.

Se traileren her.

“Titanic” bliver genudgivet i biograferne 6. april 2012, hvilket er omkring 100-års jubilæet for søsætningen af det enorme skib, der fandt sted 10. april 1912. Titanic sank derefter fem dage senere.

“Titanic”, som både er skrevet, instrueret, klippet og produceret af Cameron, blev verdens mest omsættende film med en indtjening på 1,84 mia. dollars, da den havde premiere i 1997. Cameron overgik imidlertid sig selv, da “Avatar” omsatte for 2,78 mia. dollars på verdensplan.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#21 Tommy Kristensen 11 år siden

Hehe, fedt med alle de 3D-trailere - når man nu kun kan se dem i "2D" :) Forstår ikke helt konceptet. Det er jo bare nye trailers, til gamle film, primært med "gamle" klip, fra film man har set?
Gravatar

#22 Lord Beef Jerky 11 år siden

#21 Jeg tænkte det samme... det er lidt ligesom de der blu-ray reklamer på DVD-udgivelser. Makes no sense.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#23 Tommy Kristensen 11 år siden

#22: Eller tvungne BD-reklamer på BD-skiverne før filmene, der fortæller om alt det fede ved BD - selvom filmen så er en totalt skrabede og nedgraderet... Ih, jo, go' reklame :)
Gravatar

#24 Yggdrasil 11 år siden

Jeg tror ikke at 2D --> 3D vil være bare 10% af oplevelsen man får ved at se Avatar fx der er filmet i 3D. Jeg mener - rent teknisk vil det vel stadig se "fladt" ud? Nogen der har set en sådan film?

#15 Sikke dog et mavesurt opstød. Hver enkelt har da sin smag. Var Titanic forudsigelig fordi vi vidste at skibet ville synke? :)
Gravatar

#25 azwethinkweiz 11 år siden

Uanset om det er en åndssvag genudgivelse eller unødvendig måde at tjene flere penge på, så ændrer det ikke på det faktum at selv traileren her er lige til at få tårer i øjnene over. Holy massive balls, hvor er det et mesterværk.

... og #15: wauw.
Gravatar

#26 Dragon_Claw 11 år siden

Giv os nu bare din [url= kærligheds til vands eventyr film[/url] på det store lærred i stedet for din dameblads popcorn film!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#27 MMB 11 år siden

Meget kan man sige om filmen, men det var godt nok en god trailer.
Gravatar

#28 Nicki52 11 år siden

#27
Ja, det er en virkelig god trailer. Og den virker. Skal så meget ind og se den i 3D.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#29 Michael Andersen 11 år siden

Yggdrasil (24) skrev:
Jeg tror ikke at 2D --> 3D vil være bare 10% af oplevelsen man får ved at se Avatar fx der er filmet i 3D. Jeg mener - rent teknisk vil det vel stadig se "fladt" ud? Nogen der har set en sådan film?


Denne fyr har set noget af "Titanic" i 3D:

"Never. Ever. Bet against James Cameron.

The footage I saw this morning left me speechless. I’m not joking around when I say it’s the best post conversion I’ve ever seen and it looks like they originally shot it in 3D back in 1997."

http://collider.com/titanic-3d-footage-recap/12320...

Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#30 StarWarsFan11384EB 11 år siden

Kate Winslet er så lækker i den film!

Skriv ny kommentar: