Nu hvor 3D-film begynder at være normen for store Hollywood-produktioner, begynder flere og flere af fortidens hits at blive konverteret til 3D for at blive genudgivet i biograferne.

Nu er turen så kommet til “Avatar”-instruktøren James Camerons klassiske Oscarsluger “Titanic”, hvis nye trailer netop er udkommet.

Se traileren her.

“Titanic” bliver genudgivet i biograferne 6. april 2012, hvilket er omkring 100-års jubilæet for søsætningen af det enorme skib, der fandt sted 10. april 1912. Titanic sank derefter fem dage senere.

“Titanic”, som både er skrevet, instrueret, klippet og produceret af Cameron, blev verdens mest omsættende film med en indtjening på 1,84 mia. dollars, da den havde premiere i 1997. Cameron overgik imidlertid sig selv, da “Avatar” omsatte for 2,78 mia. dollars på verdensplan.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#31 Bardoboy 10 år siden

Den trailer virker hundrede procent! Og når Celin Dion begynder at synge.. omg, går lige i hjertet.. Glæder mig til at gense den i biografen, tænk engang - man var bare en lille dreng sidst.
Gravatar

#32 Åkepool 10 år siden

BN (16) skrev:
Hjælp! Er musik nu "ældet", når det er sølle 14 år gammelt?


Ikke kun musik, også film.
Jeg lånte for en lille måned siden, "American history X" ud til en kollega, da jeg mener at det er forfærdeligt at hun er gået glip af den. Hende og kæresten har så stadig ikke fået set den og jeg frittede hende lidt om, hvordan det kunne tage så lang tid (ikke fordi jeg ville ha' filmen tilbage, men jeg er nysgerrig efter hvad de synes om den) og det viser sig, at de ikke kan tage sig sammen, fordi "den er så gammel" Say what!!!
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#33 BN 10 år siden

Åkepool (32) skrev:
det viser sig, at de ikke kan tage sig sammen, fordi "den er så gammel" Say what!!!


Hehe. Det er jo absurd!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#34 Dragon_Claw 10 år siden

#32 Næste gang så stik hende "De 7 samuraier", så falder de sikkert i en koma. :-)

P.S. Det er en god film...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

Skriv ny kommentar: