Nu hvor 3D-film begynder at være normen for store Hollywood-produktioner, begynder flere og flere af fortidens hits at blive konverteret til 3D for at blive genudgivet i biograferne.

Nu er turen så kommet til “Avatar”-instruktøren James Camerons klassiske Oscarsluger “Titanic”, hvis nye trailer netop er udkommet.

Se traileren her.

“Titanic” bliver genudgivet i biograferne 6. april 2012, hvilket er omkring 100-års jubilæet for søsætningen af det enorme skib, der fandt sted 10. april 1912. Titanic sank derefter fem dage senere.

“Titanic”, som både er skrevet, instrueret, klippet og produceret af Cameron, blev verdens mest omsættende film med en indtjening på 1,84 mia. dollars, da den havde premiere i 1997. Cameron overgik imidlertid sig selv, da “Avatar” omsatte for 2,78 mia. dollars på verdensplan.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#1 fish 10 år siden

titanic reklame: from the director of Avatar
avatar reklame: from the director of Titanic
man skulle tro manden ikke havde lavet andet... selvom jeg nu ikke har noget imod nogle af filmene. men tager stadig ikke ind og ser den, hører til den gruppe der synes 3-d er overvurderet. og så gider jeg bare ikke sidde med to par briller på, der er for besværligt
Gravatar

#2 Juhler 10 år siden

Hvorfor?
Gravatar

#3 Bruno 10 år siden

Yay, så ved jeg da hvad mine penge ikke skal gå til i 2012. :D
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#4 The Insider 10 år siden

Jesus, James Horners synthesizer-kor er sgu ikke ældet yndefuldt...
War. War never changes.
Gravatar

#5 Kiksmann 10 år siden

Jeg tør vædde med at G. Lucas og J. Cameron er buddies på fjæsbogen, hvor de udveksler erfaringer med at "gen" udgive deres værker.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#6 XPentil 10 år siden

Syntes ikke der er ændret på cgi selvom der blev skrevet for nogle måneder siden at det ville blive forbedret,

Man behøver jo ikke se filmen igen når man lige har set den fine resume trailer :P
The answer to the ultimate question of life, the universe and everything is... 42
Gravatar

#7 fresch 10 år siden

Glæder mig rigtig meget til at se genudgivelsen :)
Jeg tror det giver filmen et frisk pust og nyt liv, at gense den i 3D, forbedret billede og lyd, og på det store lærred :)

Det bliver også en rigtig god oplevelse for et helt nyt publikum som stadig var for unge til biografen da den originale have præmiere.

Jeg synes det er en god trend at genudgive og forbedre de ældre klassikere (Så som Star Wars sagaen). Glæder mig personligt rigtig meget til at se både Star Wars på det store lærred igen, samt Titanic :)
Gravatar

#8 Bardoboy 10 år siden

#7 hørt!!

Jeg ser virkelig frem til at gense denne fantastiske film i biografen.
Gravatar

#9 Rasputin 10 år siden

Har lige investeret i et 40 tommer LED 3D fjernsyn, og hvor biograf 3D ofte kunne undværes, så er det helt fantastisk at se knivskarpe 3D billeder hjemme i sin stue. Specielt når der er stor dybde er det næsten som om man har et vindue ud mod verden (eller hvad man nu kigger på). Jeg glæder mig faktisk mest til at se Titanic på 3D i hjemmebiffen i denne omgang :o)
Gravatar

#10 Rasputin 10 år siden

Naaaah... Fik lige set traileren... Tror også den skal ses i biffen!! :o)

Skriv ny kommentar: