20th Century Fox har udsendt en ny trailer til deres opfølger på komediefilmen “Alvin og de frække jordegern”, der bygger over den populære tegnefilmfranchise om de musikalske, men uvorne gnavere, der gør livet surt for deres surrogatmenneskefar. Traileren kan ses online her.

Alvin og de frække jordegern 2”, som har den engelske titel “Alvin and the Chipmunks: The Squeakuel”, har igen Jason Lee tilbage i rollen som Dave Seville, mens Justin Long, Matthew Gray Gubler og Jesse McCartney atter lægger stemmer til den computeranimerede jordegerntrio, bestående af ballademageren Alvin, intellektuelle Simon og madglade Theodore.

I den nye film møder vi de tre jordegerns kvindelige modstykker, the chipettes, bestående af Brittany, Eleanor og Jeanette. Disse får stemmer leveret af Christina Applegate, Anna Faris og Amy Poehler.

Betty Thomas (John Tucker Must Die, Doctor Dolittle) står for instruktionen på filmen, der rammer danske biografer 25. december.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-Megan Fox 12 år siden

Har ikke se nr1 er den noget værd?
Gravatar

#2 fatcat 12 år siden

#1 - Med mindre du finder glæde i at høre på 3 jordegern med heliumstemmer så er det vist familiens mindste som har mest glæde af filmen. Min datter på 6 synes den er ok -men det er ikke den der ligger mest i DVD-afspilleren...
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#3 Bobby Singer 12 år siden

Det var dog en utroligt irriterrende trailer.
Idjit
Gravatar

#4 MOVIE1000 12 år siden

1eren var sådan ok men denne her ser ud til at være under "sådan ok" så jeg tror jeg venter med at se den ligsom jeg gjorde med 1eren da den kostede 30 kr i blockbuster
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5 filmz-Megan Fox 12 år siden

#2

Efterhånden 24 år siden jeg var 6år.....tror jeg spoler forbi den her ;)

Skriv ny kommentar: