Så er den første officielle trailer klar til anime-filmen “Evangelion 2.0: You Can (Not) Advance”, det kommende andet kapitel i det japansk animerede “Rebuild of Evangelion”-projekt, der gennem fire film genfortæller den populære japanske tv-serie “Neon Genesis Evangelion”, som blev en bragende succes i 1990’erne.

Traileren kan ses online hos AffenheimTheater.de.

Animationsselskabet Gainax, der stod bag serien, står også for produktionen af den nye filmserie, baseret på det succesfulde univers om en nær fremtid, hvor biomekaniske kæmperobotter er det eneste våben mod en tilsyneladende udenjordisk trussel.

Det nye firdelte “Rebuild of Evangelion”-filmprojekt er en alternativ genfortælling af historien i tv-serien og er designet til at være mere tilgængelig og lettere at forstå for de seere, der ikke er bekendt med den oprindelige serie.

De tre første film – hvor den første, ”Evangelion 1.0: You Are (Not) Alone”, fik japansk biografpremiere i 2007 – er en nyfortolkning af den klassiske serie med mange nye personer, scener og baggrunde, mens den fjerde og afsluttende film vil fungere som en helt ny konklusion på historien.

Filmen, der i første omgang havde fået fastsat en premieredato i begyndelsen af 2008, er skrevet og instrueret af Hideaki Anno, som også instruerede den originale tv-serie.

“Evangelion 2.0: You Can (Not) Advance” udsendes på japanske biograflærreder 27. juni. Der er endnu ikke fastlagt premieredatoer for sagaens to sidste film, “Evangelion 3.0” og “Evangelion: Final”.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Notional 15 år siden

Der er desværre lidt Ghost in the Shell 2.0 over den første film og sikkert også denne, men da den originale serie mere var et studie i menneskelig psyke end en egentlig historiedrevet serie, så er det måske ikke så tosset. De lavede jo i sin tid End of Evangelion som en rigtig afslutning, da seriens historie ikke havde en slutning, men endte i psykologstudie.

Den film var desværre ikke god og slutningen gav ikke videre mening, så det kan være denne rebuild serie giver universet nyt liv og historien den behandling, den egentlig fortjente i sin tid.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#2 hurin 15 år siden

"End of Evangelion" var faktisk, hvad instruktøren oprindeligt havde tænkt sig, men på grund af pengemangel og klager over den voldsomme handling i en serie der kørte i dagtimerne, endte vi med, hvad der nok er den dårligste slutning på en anime nogensinde. Det eneste positive jeg har at sige om den, er den korte sekvens, hvor Shinji forestiller sig en verden, hvor han, Asuka og Rei lever som normale teeenagere. Det er noget af det mest rørende, jeg har set i en anime.

Jeg syntes nu "End of Evangelion" var god. Det hele havde ledt frem til en apokalyptisk slutning, og den leverede da varen. Det gav måske ikke den store mening, men ville det havde været bedre, hvis det gjorde.
Zardoz has spoken
Gravatar

#3 Notional 15 år siden

Den psykologiske del var interessant, hvis man interesserer sig for psykologi, men irrelevant for selve historien. Jeg var også vild med den alternative historie del, som jeg næsten havde set det meste af serien var som :D

Synes dog stadig den sidste del af EoE var ulogisk, især Asuka's væremåde til sidst (
Der hvor hun lader sig kvæle og kalder ham ynkelig
). Og at
verden og folk skal genskabes, men man slutter i total ruin.
.

Synes stadig historiemæssigt at Rah-Xephon er en langt bedre serie og har endnu mere rørende øjeblikke og bedre slutning.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#4 Coldesser 15 år siden

#2 skrev:
Det eneste positive jeg har at sige om den, er den korte sekvens, hvor Shinji forestiller sig en verden, hvor han, Asuka og Rei lever som normale teeenagere. Det er noget af det mest rørende, jeg har set i en anime.

Der er siden da blevet lavet en hel manga-serie, der er baseret på disse få minutter. Der er også blevet lavet et Dating RPG spil baseret på sekvensen. Jeg har desværre ikke selv prøvet nogle af delene.

End of Evangelion var for mig en fin afslutning, der gav seeren lov til at tænke videre. Jeg må dog stadig indrømme, at jeg var en smule skuffet da jeg så den. Derfor glæder jeg mig utåleligt meget til den sidste film, der forhåbentligt vil være en smule mere "normal".

Skriv ny kommentar: