Millennium Films har udsendt den første trailer til actiondramaet “Charlie Countryman”, der tidligere gik under navnet “The Necessary Death of Charlie Countryman” og har “Transformers”-stjernen Shia LaBeouf og Mads Mikkelsen i de bærende roller.

Se traileren her.

Filmen omhandler Charlie, som bliver forelsket i den ungarske pige Gabi Banyai. Problemet er bare, at pigen allerede ejes af hendes tidligere mand, Nigel, der har en forkærlighed for vold. Kun bevæbnet med hans charme må Charlie prøve at vinde Gabis kærlighed, men kan han det uden samtidig at dø i forsøget?

Mens Mikkelsen spiller skurken Nigel, kan LaBeouf ses i hovedrollen som Charlie og Evan Rachel Wood i rollen som Gabi. Derudover medvirker bl.a. også Melissa Leo, Rupert Grint, Vincent D’Onofrio og John Hurt i filmen, der er instrueret af den svenske reklamefilminstruktør Fredrik Bond ud fra et manuskript af Matt Drake (“Project X”).

“Charlie Countryman” springer umiddelbart biograferne over herhjemme og udkommer i stedet på dvd og bd den 27. marts 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 krirru 8 år siden

please kill the Bøf, Mads
Gravatar

#2 Lord Beef Jerky 8 år siden

God film. 6/10. Mit gæt er, at mange filmzere vil synes rigtig godt om den.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#3 misuma 8 år siden

Jeg forstår ikke hvorfor LaBeouf ofte får hug. Jeg synes egentlig ikke hans skuespil er så slemt igen.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#4 Mads47 8 år siden

Forstår enlig heller ikke hadet til LaBeouf, syndes det er plat.
Gravatar

#5 Batsy 8 år siden

Enig med #3 og #4

Tror de mange af dem der dømmer ham, kun har set ham performe i Transformers.

Men umiddelbart ser det ud til være en vældig god film, helt mærkeligt men herligt at se Rupert Grint også har fået en rolle i en film med gode film navne.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#6 Aggeri 8 år siden

Den skal da ses, ser udmærket ud :)
Gravatar

#7 Baby Strong 8 år siden

#3,4 og 5: Det kan måske have noget at gøre med, at han har været så tæskeværdig i så mange roller (I Robert, Constantine, Transformers, Indiana IV osv.) Vi er langt over Ben Afflecks niveau, og det siger ikke så lidt. Han har for mit vedkommende stadig en drengerøvs-udstråling, uanset rolle. Er dog lidt spændt på hvad det skal ende med i Nymphomaniac. Kunne forestille mig, at Trier har presset bøffen fornuftig meget til at der kom en fin præstation ud af det.

Skriv ny kommentar: