Traileren til “Synecdoche, New York”, der er skrevet og instrueret af Charlie Kaufman (“Evigt solskin i et pletfrit sind”), kan nu ses på Yahoo! Movies.

Filmen har Philip Seymour Hoffman i hovedrollen som teaterdirektøren Caden Cotard, der beslutter sig for at sætte et stykke op i en gammel lagerhal, hvori der indgår en del af New York i naturlig størrelse. Som tiden går, bliver han mere og mere besat af stykket, der begynder at smelte sammen med hans eget liv.

Samantha Morton, Catherine Keener, Michelle Williams, Jennifer Jason Leigh, Dianne Wiest, Emily Watson og Hope Davis spiller nogle af de mange kvinder i Cotards liv.

“Synecdoche, New York” får amerikansk premiere 24. oktober.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 squee 15 år siden

Wow!
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#2 rockysds 15 år siden

Der er ingen anden film, jeg ser mere frem til i øjeblikket. :)
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#3 squee 15 år siden

#2
Synecdoche, New York og The Curious Case of Benjamin Button - og så er min november + december reddet... forhåbentlig.
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#4 squee 15 år siden

Er desuden ret glad for den melodi, der kører til sidst i trailere,, hvor der bliver sunget "I'm just a little person, a person in a sea", men intet dukker op, når man søger efter dette på Google - satans!
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#5 Taxwars 15 år siden

Heh, det er sgu en lige lovlig prætentiøs title *g* 90% af amerikanerne kender ikke ordet synecdoche og resten kan ikke udtale det ;)
Layoutet vælter og er ulæseligt - skal det det?
Gravatar

#6 Morpheus 15 år siden

Synes den lyder rigtig spændende, ser frem til den.

# 5.

Enlighten me, hvad betyder synecdoche?
Gravatar

#7 Corgan 15 år siden

Wow. Den ser god ud. Helt sikkert en film jeg skal se.
Gravatar

#8 MTK 15 år siden

#6

I dette tilfælde vil jeg mene at det betyder noget i retning af; beskrivelsen af noget eller nogen ud fra enkelte dele, i modsætning til helheden. Det er en underklasse af 'metafor', og har lidt den samme brug som en analogi, blot med henblik på enkelte personer og/eller ting.

F.eks. bruger du en 'synecdoche', når du siger: "Hent lige Volvoen", da Volvo er en del (species) af biler generelt (genus).
Gravatar

#9 Arne4real 15 år siden

[syn-nek-da-ke] aha!
Gravatar

#10 blahblah 15 år siden

Shite det ser fedt ud. Så kan den og Curious Case of Benjamin Button battle om hvilken film der ser mest interessant ud næste år.

Skriv ny kommentar: