Disney har udsendt den første trailer til deres kommende animerede “Tron: Legacy”-spin-off: tv-serien “Tron: Uprising”, der får premiere på Disney XD i sommeren 2012.

Se traileren her.

“Tron: Uprising” handler om det oprør, der foregik inde i The Grid før begivenhederne i “Tron: Legacy”. I serien følger man det unge program Beck, der med hjælp fra selveste Tron står for at lede oprøret, der skal befri hele systemet fra Clus jerngreb.

I serien har Elijah Wood hovedrollen som Beck, imens Tron som altid spilles af Bruce Boxleitner og Clu i denne omgang må nøjes med Fred Tatasciore. Derudover medvirker bl.a. også Mandy Moore og Lance Henriksen.

Se også: Filmz TV: EKSKLUSIVT “Tron: Legacy”-interview med Jeff Bridges og co.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Smurf 11 år siden

Selv om jeg ikke er så meget for disney, så må jeg sgu sige at det ser sgu meget godt ud. kan godt lide den vestlige manga-stil
We can't stop here! This is bat country!
- Fear and Loathing in Las Vegas
Gravatar

#2 Nukleon 11 år siden

Holy shit, mere Bruce Boxleitner tak.

Ser sgu fed ud i betragtningen af at det er Disney. Måske lidt synd at Jeff Bridges ikke kan være med, men han jo også en størrere skuespiller, og Fred Tatasciore er sublim til er overtage roller.

Kunne dog godt se ud som noget der bliver kortlivet, med den animation og den rolleliste skal den nok have en hel del seere for at være rentabel.
Gravatar

#3 Coffey Mug 11 år siden

Jeg kommer til at følge serien udelukkende for at høre hvad de kan få ud Daft Punk's sublime TRON soundtrack. Jeg kan slet ikke få nok af det glitchy epicness de har kørende!

Skriv ny kommentar: