Så er en trailer klar til det stort opsatte og ikke mindst effektproppede japanske action-epos “Goemon”, der er instrueret af Kaz Kiriya, som fik sin instruktørdebut med den CGI-fyldte “Casshern”.

Traileren samt tidligere udsendte teasere til filmen, der distribueres af Warner Bros., kan ses online her.

“Goemon” bygger over den legendariske japanske ninja og folkehelt Ishikawa Goemon, som i det 16. århundrede i bedste Robin Hood-stil stjal fra de rige og gav til de fattige, og som satte sig for at lave et attentat på den magtfulde feltherre Toyotomi Hideyoshi.

Filmen, som også er skrevet af Kiriya, har Yosuke Eguchi (“Shaolin Girl”) i titelrollen som den effektive ninja.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 Bohemian 15 år siden

NUKLEON Gotta catch them all !
Free in serenity.
Gravatar

#12 filmz-thomasb84 15 år siden

Kunne også rigtig godt lide Casshern, så ser frem til denne. Hvad var det den anden japanske samurai film hed, som der for et stykke tid siden var et klip af herinde. I var ikke så vilde med traileren.
An expert is one who knows more and more about less and less until he knows absolutely everything about nothing
Gravatar

#13 filmz-thomasb84 15 år siden

Der er bare noget over japanske, kinesiske og koreanske fantasy film. De amerikanske er helt helt anderledes synges jeg. Men nu elsker jeg også at spille j-rpg på mine konsoller og ligeldes se anime, så det er nok derfor, da de minder så meget om det.


An expert is one who knows more and more about less and less until he knows absolutely everything about nothing
Gravatar

#14 Spanner 15 år siden

Jeg kan lide meget anime og jeg kan lide mange japanske film.

Casshern var bare så meget style over substance, at det ikke gav nogen mening. Jeg fandt simpelthen aldrig ud af hvad filmen handlede om. Derudover var jeg lidt skuffet over at man havde set alle de fed ting i traileren.
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem

Skriv ny kommentar: