Universal Pictures har udsendt traileren til komedien “Get Him to the Greek”, der har Russell Brand og Jonah Hill i hovedrollerne. Traileren kan ses her.

I “Get Him to the Greek”, der er et spin-off af komedien “Droppet af Sarah Marshall”, spiller Hill den unge Aaron Greenberg, der får tingene gjort. Han har måske overdrevet en smule for at få drømmejobbet som praktikant på et pladeselskab, men hvad gør det? Han står nu foran sin korte karrieres største udfordring. Hans mission er meget enkel. Flyv til London og eskorter den britiske rock- og i parentes bemærket sexgud Aldous Snow (Brand) til L.A.’s Greek Theatre, hvor han skal begynde sin 100 millioner dollar dyre comeback-turné.

Aldous Snow derimod er træt af sit liv som superstjerne, og han forsøger i stedet at finde meningen med livet. Det betyder dog ikke, at man behøver at frasiger sig alt, som f.eks. kvinder, mens man leder…

“Get Him to the Greek” er skrevet og instrueret af Nick Stoller, der ligeledes var at se bag kameraet på “Droppet af Sarah Marshall”.

Filmen har dansk premiere 2. september.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Moog 14 år siden

Forgetting Sarah Marshall var vildt skæg, ikke mindst netop pga. af Jonah Hill og Russell Brand, så jeg skal da klart se denne også :)
Gravatar

#2 filmz-Utyske 14 år siden

Spiller Russell Brand ikke bare den samme rolle igen.. og igen.. og igen?
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#3 frankdrebin 14 år siden

#2 Tror ikke han spiller, han er vist bare sig selv ;)
Gravatar

#4 Lard Hanson 14 år siden

#2 - Det ér jo den samme rolle (character), som i Forgetting Sarah Marshall.
Gravatar

#5 Moog 14 år siden

#2 Jo det gør han, men jeg finder det stadig sjovt, altså for faen Jim Carrey spiller næsten også den samme type i alle hans komedier, og de er stadig sjove.

Hvis Russell Brand skal spille med i den næste Pirates film som Johnny Depp's bror gør det i hvert fald mig mere hooked på at se den :)

#3 Hehe det tror jeg faktisk du har ret i.
Gravatar

#6 Kruse 14 år siden

Meh...Det var nu ikke en trailer, der virkelig fik mig til at tro, at det er en ligeså sjov film som Forgetting Sarah Marshall. Mindre kan selvfølgelig også gøre det, og jeg har da set langt værre trailere til komedier, som alligevel viste sig at være en smule underholdende. Så det er en "maybe" for mit vedkommende.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: