HBO Max’ “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” er lige rundt om hjørnet, og den nye trailer til special-episoden giver et blik på de mange interviews med filmseriens stjerner.

Selvom vi formentlig aldrig får Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint at se i rollerne som Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley igen, så kan vi glæde os over alligevel at få muligheden for at se skuespillerne tilbage på den magiske skole, Hogwarts, i den kommende “Harry Potter”-reunion.

Her giver de tre ikoniske skuespillere os et indblik i, hvordan det har været at være en del af den magiske mega-franchise. Derudover kan vi glæde os til interviews fra stjerner som Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Gary Oldman (Sirius Black) og Robbie Coltrane (Hagrid), men også fra instruktøren af de to første “Harry Potter”-film, Chris Columbus. Du kan se traileren herunder.

Selvom “Harry Potter”-filmserien sluttede for 10 år siden, er vi langt fra færdige med J.K. Rowlings magiske verden. “Fantastic Beasts”-franchisen lever i bedste velgående og har endda fået dansk stjerne på rollelisten i form af Mads Mikkelsen. Den tredje film, “The Secrets of Dumbledore”, får premiere den 7. april i de danske biografer.

Læs også: “‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’-trailer giver debut til magiske Mads Mikkelsens Grindelwald”

“Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” kan ses på HBO Max i morgen, den 1. januar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: