Trailer til Hong Kong-fantasyfilmen “Storm Warriors”

Så er den første trailer klar til “Storm Warriors”, den længe ventede opfølger til den effektfyldte Hong Kong-filmsucces “The Storm Riders” fra 1998.

Traileren kan ses online her.

Brødrene Pang står for instruktionen på projektet, hvori de originale stjerner fra den første film vender tilbage; Ekin Cheng som den godhjertede kriger Whispering Wind, mens Aaron Kwok igen er den vilde Striding Cloud.

I dette eventyr – der ikke er en direkte fortsættelse til “The Storm Riders”, men derimod en enkeltstående film med en seperat historie – må Wind og Cloud tage kampen op mod den hensynsløse japanske krigsherre Lord Godless (Simon Yam), som er besat af at invadere Kina.

Filmen, som også tidligere gik under titlen “The Storm Riders II”, får premiere i Hong Kong 17. december.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 filmz-thomasb84 11 år siden

Nok en af de film jeg ser mest frem til. Kan huske at den første Stromriders var den første af sin slags jeg så. Havde aldrig set en film som Stormriders før. Så ser meget frem til denne :)
An expert is one who knows more and more about less and less until he knows absolutely everything about nothing
Gravatar

#2 migmig 11 år siden

Woot mere sweet, sweet Aaron Kwok action! Den bliver jeg seriøst nødt til at se. Helt klart med et forudgående gensyn med Storm Riders. Men eh.. Så skal jeg bare lige have fundet Storm Riders på blu-ray et eller andet sted hvor den ikke koster £20 excl forsendelse >_<

Skriv ny kommentar: