I forbindelse med den årlige tegneseriemesse New York Comic-Con i USA har Millennium Films udsendt den første trailer til den finske “Die Hard 2”-instruktør Renny Harlins kommende action-eventyr, “Hercules: The Legend Begins”, der har Kellan Lutz (“Twilight”) i titelrollen som Hercules.

Se traileren her.

“Hercules: The Legend Begins” foregår i Grækenland 1200 f. Kr., hvor Hercules bliver forrådt af sin konge og solgt til slaveri. Hercules må nu bruge sin formidable styrke til at kæmpe for sin frihed og vende tilbage til sin sande kærlighed, Hebe, prinsessen af Kreta.

Udover Lutz kan Gaia Weiss ses i rollen som Hebe. Derudover medvirker bl.a. også Rade Serbedzija, Scott Adkins, Roxanne McKee og Liam McIntyre i filmen, der er skrevet af Harlin selv i samarbejde med Sean Hood (“Conan the Barbarian”), Daniel Giat (“Path to War”) og debutanten Giulio Steve.

“Hercules: The Legend Begins”, der ikke må forveksles med Brett Ratners kommende Hercules-film, “Hercules: The Thracian Wars”, med Dwayne Johnson, står til at ramme biograferne engang til næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 danish99 4 år siden

Ser kedelig ud hvorfor poster filmz ikke trailer til Donnie yens special id og tony jaas nye film?
King
Gravatar

#2 KeeZ 4 år siden

Ligner en meget sløj version af Gladiator...
Gravatar

#3 batman291 4 år sidenHercules Hercules Hercules... :-D
Gravatar

#4 Lawman. 4 år siden

Den ser da godt nok ekstremt ringe ud!
Gravatar

#5 Høegh 4 år siden

danish99 (1) skrev:
Ser kedelig ud hvorfor poster filmz ikke trailer til Donnie yens special id og tony jaas nye film?Pffft!
Filmz viser kun trailers for film med folk der kan slås' i virkeligheden.
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#6 murphorama 4 år siden

ARE YOU NOT ENTERTAINED???

Nope, not really
Gravatar

#7 Fredag 4 år siden

Råbte han virkelig Tonight we fight for our lives??? Hvis ja, så var alle de andre kampe altså kun for sjov:) Jeg elsker eventyr og har et soft spot for genren. Men selv jeg sad under traileren og tænkte Gaaaaaab ZZZZZZZZZZzzzzzz. Nøj hvor virker den ringe og med Harlin som instruktør, tror jeg desværre ikke på overraskelser. Han har lavet et par underholdende film....engang.....men i dag ville jeg være mindre overrasket over et besøg af Julemanden end en god film fra Harlins side.
Gravatar

#8 Høegh 4 år siden

Fridag (7) skrev:
Råbte han virkelig Tonight we fight for our lives??? Hvis ja, så var alle de andre kampe altså kun for sjov:)Hehe
Manus-forfatteren er formentlig startet ud med, at skrive "Tonight we fight for our freedom", men så tænkt at det sgu var for klichéfyldt - brugt 10 minutter på at finde på et andet ord end "freedom", og så holdt fri resten af dagen med god samvittighed, stolt over at have fundet på en fed kombination af ord...

Mening er overvurderet.
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#9 Fredag 4 år siden

:-D
Gravatar

#10 Knuden 4 år siden

Hercules siger det selv meget godt

Skriv ny kommentar: