Traileren til den kommende film “Little Ashes” – der omhandler de tre berømte kunstnere maleren Salvador Dalí, filmskaberen Luis Buñuel og forfatteren Federico García Lorcas i deres unge år – er blevet udsendt og kan ses her.

Robert Pattinson (“Twilight”) har rollen som Dali, der i 1922 ankommer 18 år gammel til universitetet i Madrid, hvor han møder og bliver venner med Buñuel og Lorca, der spilles af henholdvis Matthew McNulty og Javier Beltran. Trioen lever det kunstneriske og dekadente liv, og som tiden går, tiltrækkes Dalí af Lorca, mens Buñuel efterfølger sin kunstneriske karriere i Paris.

Filmen har manuskript af Philippa Goslett og er instrueret af Paul Morrison, hvis film “Solomon and Gaenor” fik en Oscar-nominering for bedste udenlandske film i 2000.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Benway 13 år siden

Enhver film med Luis Buñuel som en del af handlingen (selv i en birolle) skal per definition ses, men ellers ser den umiddelbart lige lovligt kandiseret ud til min smag.
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#2 kristian 13 år siden

Godt ser det ikke ud. Vampyrdrengen bliver kørt i stilling som en ny Downey Jr./Depp, men for mig ligner han mere en bleg, bleg James Brown

Skriv ny kommentar: