Så har amerikanerne kastet sig over en ny fortolkning af et klassisk, japansk popkulturfænomen. Turen er kommet til “Kamen Rider”-serien, der siden 1970’erne har været en lukrativ superheltefranchise i sit hjemland. Den amerikanske udgave af serien bærer titlen “Kamen Rider: Dragon Knight”, og en trailer til det effektfyldte show kan ses hos TwitchFilm.

Serien følger den unge Kit Taylor, som på sin jagt efter sin forsvundne far kommer i besiddelse af et særligt kortspil, der gør, at han kan forvandle sig til Kamen Rider Dragon Knight – en del af en gruppe på tolv Kamen Riders, som benytter sig af enestående våben og kræfter. Kit kommer derpå i konktakt med nogle af de andre Kamen Riders, som kan fortælle ham, at hans far holdes fanget af en ond general i en parallel verden.

Steve og Michael Wang står bag tv-serien, der vil få premiere på den amerikanske tv-kanal The CW Television Network til februar med en planlagt biograffilm året efter.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 tiany 15 år siden

OMG... GOGO POWER RANGERS
Det ser godt nok ringe ud
Valar morghulis
Gravatar

#2 Collins 15 år siden

#1
Jeg tvivler så også utrolig meget på, at serien er rettet mod folk som dig eller mig, men derimod det yngre publikum.
For at være helt ærlig, så tror jeg serien bliver et hit blandt målgruppen, som vel nok er de 10-15 årige.
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Gravatar

#3 filmz-Baker 15 år siden

haha #1 jeg tænke også på det samme, det ligner Power Ranger, dog en smule opdateret.. Ser godt nok nedern ud!

Men ja som #2 skriver vil folk mellem 12-15 år være vilde med det her shit :)
Gravatar

#4 filmz-Kadann 15 år siden

#3 -

12-15 år?

Jeg var under indtrykket af den aldersgruppe ikke bestillede andet end at sniffe coke, drikke sig stive og sælge sig selv på nettet. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#5 TigonIII 15 år siden

Da jeg var i den alder så jeg da kun film som jeg ikke var gammel nok til at se, så som Terminator 2 og blev også skræmt af X-Files serien som gik på TV.

Jeg vil nok nærmere sige 8-12 år.
Gravatar

#6 mr gaijin 15 år siden

Den kører konstant på japansk tv. Lige nu viser de film nummer fem milliard. Den er populær, men mest blandt småbørn og nostalgikere.

Power Rangers er meget nyere og var mere kortlivet. Men den store klassiker inden for japansk heltefilm er Ultraman, der hver uge kæmpede mod nye gigamonstre a la Godzilla. Min kæreste havde som barn en bog, hvor alle monstrene var beskrevet i detaljer.

http://jp.youtube.com/watch?v=Yq4A0YDPWxA&feat...
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: