Warner Home Video har udsendt traileren til dvd-filmen “Watchmen: Tales of the Black Freighter”, et animeret eventyr baseret på den fiktive tegneserie “Fortællingen om det sorte piratskib”, der læses af en af figurerne i “Watchmen”. Traileren kan ses her.

Instruktøren Zack Snyder mente, at dette tegneserieeventyr, der afspejler begivenhederne i selve “Watchmen”-historien, var for meget også at fokusere på i selve filmen, så i stedet besluttede han at udgive filmen som en separat film.

Gerard Butler lægger stemme til hovedpersonen i piratsagaen, der omhandler en strandet skibsbruden, som desperat forsøger at komme hjem for at advare sin familie mod et hjemsøgt sørøverskib, der stjæler de fortabtes sjæle.

“Watchmen: Tales of the Black Freighter” udsendes på dvd og Blu-ray på det amerikanske marked 24. marts, fem dage efter premieren på hovedfilmen “Watchmen”.

Udgivelsen vil desuden byde på live-action/CGI-fortællingen “Under the Hood”, der bygger over den i tegneserien biografiske bog “Bag masken”, der omhandler den originale Natugles førstepersonsberetning om, hvordan de oprindelige maskeklædte forbryderbekæmpere, Frontløberne, blev til.

Tidligere har Zack Snyder annonceret planer om at flette “Tales of the Black Freighter” ind i “Watchmen”-filmen i en længere ultimate-udgave, der senere vil blive udsendt til hjemmebiografen.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 knekker 11 år siden

det var da vist mere en teaser end en egenlig trailer-
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#2 filmz-TheNthDoctor 11 år siden

Nah, det er da en trailer. Det er jo ikke en 2-3 timers live-action film. Den kommer sandsynligvis til at vare lidt over en times tid, som så mange D2DVD animationsfilm.
Gravatar

#3 filmz-daff 11 år siden

troede lige det var det danske spil watchmen, som er på trapperne, så kom jeg i tanke om at det var filmz jeg var på :b

Skriv ny kommentar: