Eli Roth, som snart er aktuel med sin “Hostel: Part II”, har under den nylige afholdte Saturn Awards kunne fortælle om sit næste filmprojekt.

Roth udtaler, at hans næste film vil bestå af falske filmtrailers. Roth havde lavet en af de falske trailers til Robert Rodriguez’ og Quentin Tarantinos “Grindhouse”, som hed “Thanksgiving”, og det har givet ham blod på tanden.

Filmen vil komme til at hedde “Trailer Trash” og vil bestå af ca. 30 forskellige trailers til film, som ikke eksisterer. Trailerne vil blive klippet sammen, så det ligner én lang film.

Roth siger, at han vil lave en film ligesom “Borat” og “Jackass”. En film, som er fuldstændig åndsvag, absurd og hylende morsom.

Flere af Roths venner, deriblandt Edgar Wright og Robert Rodriguez, har sagt ja til at lave segmenter til filmen.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 filmz-daneimp 14 år siden

Det lyder faktisk helt spændende :D Måske fordi jeg selv er mega vild med filmtrailere ;) se bare: www.youtube.com/daneimp :P
Mine fanmade trailers: www.youtube.com/daneimp
Trailermusik forum: www.trailertracks.net
Gravatar

#2 reflec 14 år siden

det lyder for mig mega dårligt..

helt sikkert ikk noget jeg gider at se
Gravatar

#3 filmz-Sjovhat 14 år siden

det lyder dybt mærkeligt, men jeg vil ikke drage nogen forhastige konklutioner, det kan jo være at de kan skrue den ordentligt sammen - nok mere en film jeg glæder mig til at se hvordan de har tænkt sig at få til at fungere, end en film jeg rent faktisk glæder mig til
Gravatar

#4 PredatorX 14 år siden

Jamen sikke da en raedsom ide. Og dem har han ellers ikke saa faa af den gode Hr. Roth. Som f.eks hans evige lyst til at lave film... Det er lidt tarveligt af mig at taenke det, men kan han ikke bare falde om? Eller ihvertfald bare ikke lave flere film.. please?
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#5 Lawman. 14 år siden

Synes sq også det lyder fuldkommen tåbeligt
Gravatar

#6 squee 14 år siden

Mon ikke snart de burde komme ud af deres lille osteklokke?
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#7 thomasegebaek 14 år siden

Jeg forstår ikke ideén... og når det er Eli Roth kan vi jo også stole på at det ikke bliver fulgt ordentligt til dørs alligevel
Gravatar

#8 duuk74 14 år siden

Bare det at man selv udtaler at den vil blive "fuldstændig åndsvag, absurd og hylende morsom" er nok til at holde mig væk
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#9 filmz-TheKo 14 år siden

Idéen er vildt fed. Spørgsmålet er så, om han kan bikse det sammen til noget godt...
Gravatar

#10 filmz-XeoN 14 år siden

Lyder lidt som Eli Roths egen visuelle sketchbook...
I might be skizofrenic, but i´m also Jesus.

Skriv ny kommentar: