Historierne har været mange omkring Bodil Jørgensens alvorlige traktorulykke på indspilningerne til den kommende “Far til fire”-film. I fredags kunne Ekstrabladet fortælle, at det var traktorførerens skyld, at Bodil Jørgensen nu må trække sig fra familiefilmen.

Se også: Kirsten Lehfeldt afløser Bodil Jørgensen efter “Far til Fire”-ulykke

Men det afvises nu i skarpe vendinger fra filmens producent, Henrik Møller-Sørensen: ”Nu må vi afvente og se, hvad politiet konkluderer, men uanset hvad konklusionen bliver, vil jeg gerne understrege, at ansvaret i sidste ende helt og holdent er mit. Det er ikke en eller anden skuespiller eller teknikers, det er mit.”

Det eneste, der efterhånden virker til at være sikkert, er, at Bodil Jørgensen ikke vender tilbage til indspilningerne af den populære franchise.

“Far til Fires vilde ferie” forventes at få premiere til efteråret 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 X&O 8 år siden

Ja, Kurt Ravn skulle have trådt på bremsen, så han er i en eller anden grad medskyldig, men ansvaret ligger fuldt og fast hos producenten.
Gravatar

#2 David Munch 8 år siden

"Traktorgate"... Jorw jorw....
Gravatar

#3 bruno 8 år siden

Ja, det lyder som en alvorlig sag på linje med Lars Lykkes vrøvl med økonomien... [indsæt selv flere punktummer her, for ekstra ironisk, dramatisk effekt]
Gravatar

#4 Kruse 8 år siden

Hvornår bliver Filmz en til en filmsektion på Ekstra Bladet?
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: