Den tragiske sande historie om den danske modstandsbevægelse Hvidstengruppen fortsætter i filmens rørende første trailer.

9 år efter seersuccesen “Hvidsten gruppen” fik premiere, kan vi nu se frem til fortsættelsen, der gennem breve, dagbøger og interviews endnu engang vil skabe en autentisk og virkelighedsnær fortælling om den danske gruppe frihedskæmpere.

Denne gang følger vi de overlevende fra den første film: Den henrettede Marcus Fiils døtre, Tulle og Gerda, der er fanget i et tysk fængsel, og hans kone, Gudrun, der passer på Tulles barn hjemme i Danmark.

Traileren skildrer en hjerteskærende fortælling, der viser os rædslerne både ved at være fanget i de ubarmhjertige tyske fængsler og ved at være fanget i uvisheden om sine elskedes velvære hjemme i Danmark.

“Hvidstengruppen II – De efterladte” begynder samme dag som den første film sluttede, og de originale skuespillere er da også tilbage i deres gamle roller.

Marie Bach Hansen (“Arvingerne”) spiller igen Tulle; Laura Winther Møller spiller Tulles traumatiserede lillesøster Gerda, og Bodil Jørgensen er tilbage som Gudrun Fiil. Filmen introducerer os til Ellen Hillingsøs fange Monica Wichfeld, der hjælper med at holde Tulle i live.

Instruktøren af originalen, Anne-Grethe Bjarup Riis, er endnu engang tilbage bag roret på filmen, der produceres af Regner Grasten Film.

“Hvidstengruppen – De efterladte” får premiere den 25. december i år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: