Den tyske skønhed Diane Kruger, kendt fra film som “Troja” og de to “National Treasure”-film, er blevet tilføjet til Quentin Tarantinos nyeste projekt, “Inglorious Bastards”.

Filmen handler om en gruppe amerikansk-jødiske soldater, der går under navnet “The Bastards”, under anden verdenskrig. De har til opgave at indgyde frygt i det tredje rige ved at indfange, skalpere og brutalt myrde tyske soldater. Undervejs møder de en fransk-jødisk teenagepige, der bestyrer en biograf i Paris, som er et mål for de tyske tropper.

I “Inglorious Bastards” medvirker Mike Myers, Brad Pitt, Nastassja Kinski og instruktøren Eli Roth. Pitt og Krugers sidste møde på det store lærred var i 2004, hvor de begge medvirkede i Wolfgang Petersens “Troja”. I “Inglorious Bastards” skal Kruger spille en tysk filmstjerne, mens Brad Pitt vil have rollen som lederen af den amerikansk-jødiske gruppe af soldater.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 13 år siden

"Let's kick some ice"
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 Christian Voldborg 13 år siden

"Let's kick some ice!"

Denne film bliver bare vildt badass.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#3 Léon 13 år siden

Hun var perfekt castet til Troja. Jeg ville nok have taget chancen med hende også. Burn Troja burn. Hmm

Nå ja.. Øh. Ja

Denne film vil helt sikkert blive meget hyppet med det cast og med god grund vil jeg sige.. Glæder mig mere og mere hver gang der kommer en ny skuespiller på rollelisten.
Léon: [referring to his plant] It's my best friend. Always happy. No questions.
Gravatar

#4 The-new-meister 13 år siden

ja det er bare arvligt at simon pegg ikke kunne være med
Gravatar

#5 filmz-DocDoom 13 år siden

(3) skrev:
Hun var perfekt castet til Troja


Jeg kunne ikke være mere uenig. Hun er fuldstændigt blottet for udstråling, hun er ikke specielt smuk, nærmest lidt anonym. Der var ikke meget "Helena, verdens smukkeste kvinde" ovr hende. Fotomodeller skal nøjes med at være fotomodeller.
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#6 Slettet Bruger [3109907039] 13 år siden

"hun er ikke specielt smuk"

What? Hun er da fantastisk smuk; hun skulle i hvert fald ikke gå forbi min seng to gange...
Gravatar

#7 filmz-gofferoffer 13 år siden

Smuk, ja. Men ikke ligefrem kandidat til verdens smukkeste kvinde. De skulle have valgt Monica Bellucci til den rolle. Se, dér er en kvinde, der kan starte krige!
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.

Skriv ny kommentar: